Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSÉG! Szakítsak vele vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! Szakítsak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
Szóval, a pasimmal 2 hónapja járunk,és most ismét lemondott egy randit mert hogy a haverja egy évben egyszer jön el hozá és ezért a héten nem is ért rám...de semmire,eggyátalán nem jelentkezett.egész héten nem bírt volna ki a haverja nélkül pár órát hogy velem legyen!most akkor mit csináljak???ráadásul a multkor közölte hogyha szakítanánk 1 hétnél tovább nem rágódna rajta....és azt is mondta hogy ha választania kellene a legjobb barátja és a barátnője közt akkor a barátját választaná,mert hogy akárki lehetne a barátnője -.-"""""szakítsak vele?
2012. júl. 27. 06:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az olvasottak alapján mindketten éretlenek vagytok egy kapcsolathoz, te azért, mert problémát találsz ott ahol nincs, ő meg azért mert képtelen érett módon kommunikálni, valószínűleg nem is az. Szerintem tanuljatok még és csak akkor kezdjetek kapcsolatokba mikor arra valóban érettek vagytok.
2012. júl. 27. 09:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezek után, tényleg nincs értelme annak a kapcsolatnak, amiben vagy :( Szomorú az ilyen dolog! Így beszélni valakivel... Én azt mondom személy szerint, ha ilyen lenne, akkor gondolkodás nélkül szakítanék vele, de ne a mi véleményünk alapján cselekedj, hanem úgy, ahogy neked jó! Hidd el vannak jobbak is! ( A válaszom határozott igen, már, ami a szakítást illeti. )
2012. júl. 27. 09:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Ő mégis hány éves?
2012. júl. 27. 09:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Ő is 15....átgondolom ezt a szakítás dolgot...az baj hogy én őt tényleg szeretem...ezért néztem el neki azt mikor hazudott olyanokról hogy miért nem ér rám.egyszer azt mondta a szüleivel kell lennie...másnap kiderült hogy egy haverjával volt akivel szinte minden nap találkozik.és ez töbször is elő fordult.
2012. júl. 27. 09:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez így csak szenvedés, nem kapcsolat.

Nem hogy nem szeret, még csak nem is tisztel. Ráadásul visszaél azzal, hogy tudja hogy szereted, ami ismét egy férfiatlan gusztustalan viselkedés.

Ha ennyi mindent eltűrsz neki, mindig csak sokadrendű leszel. Most még csak a haverok vannak előrébb később majd más nők is lesznek.

Ha neked ez is belefér, akkor hajrá, csak akkor ne csodálkozz, és ne panaszkodj, ha lábtörlőnek fog használni.

2012. júl. 27. 10:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy évben egyszer lehet a haverjával, ezt meg kéne értened.

AMit mondott, az kicsit tényleg bunkóság.

Aki ezt írta: "Aki meg azt mondja h nem szerelmes az jogos: 2 hónap után még nem alakult ki az igazi szerelem. " annak üzenném: szerintem normális kapcsolatban a kapcsolat kezdete ELŐTT kialakul a szerelem :D Legalábbis én nem tudnék olyannal együtt lenni, csókolózni, stb, akit nem szeretek.

2012. júl. 27. 11:08
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:))átgondoltam és ugy döntöttem hogy beszélek vele erröl...ha nem javul a helyzet vagy nem látom hogy érdekli amit mondok akkor szakítok vele!
2012. júl. 27. 11:15
 18/19 MarkoG ***** válasza:

Utolsó kommentelőnek(nem kérdezőnek)

Más a szerelem és más a vonzódás... Jó a szerelem hamar kialakul de akkor is, ha csak azzal kezdenél el járni akibe szerelmes vagy( azé 15-16 éves korig nem nevezném szerelemnek)

Jogos amit mondasz elfogadom a kritikát

Kérdezőnek: végig olvasva amiket közben írtál én leülnék vele és megbeszélném a dolgokat, egy egészséges kapcsolatban főleg ilyen fiatalon nem hazudunk a másiknak

Így gondolj végig mindent és dönts én próbálnik javítani, de ha nem m megy akkor szakítanék, szeretem nem szeretem mind1 ha fáj és lekezel

2012. júl. 27. 13:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a dolgokat,és egyenlőre még együtt vagyunk....és rájöttem hogy bármit tesz vagy éppen nem tesz én akkor is szeretem.nehéz dolog szeretni valakit hagyni hogy hibázzon és ennek ellenére tovább szeretni...de remélem nekünk sikerül :))) köszönöm a tanácsokat!
2012. júl. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!