Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Szakítsak vele vagy ne?
Ez így csak szenvedés, nem kapcsolat.
Nem hogy nem szeret, még csak nem is tisztel. Ráadásul visszaél azzal, hogy tudja hogy szereted, ami ismét egy férfiatlan gusztustalan viselkedés.
Ha ennyi mindent eltűrsz neki, mindig csak sokadrendű leszel. Most még csak a haverok vannak előrébb később majd más nők is lesznek.
Ha neked ez is belefér, akkor hajrá, csak akkor ne csodálkozz, és ne panaszkodj, ha lábtörlőnek fog használni.
Egy évben egyszer lehet a haverjával, ezt meg kéne értened.
AMit mondott, az kicsit tényleg bunkóság.
Aki ezt írta: "Aki meg azt mondja h nem szerelmes az jogos: 2 hónap után még nem alakult ki az igazi szerelem. " annak üzenném: szerintem normális kapcsolatban a kapcsolat kezdete ELŐTT kialakul a szerelem :D Legalábbis én nem tudnék olyannal együtt lenni, csókolózni, stb, akit nem szeretek.
Utolsó kommentelőnek(nem kérdezőnek)
Más a szerelem és más a vonzódás... Jó a szerelem hamar kialakul de akkor is, ha csak azzal kezdenél el járni akibe szerelmes vagy( azé 15-16 éves korig nem nevezném szerelemnek)
Jogos amit mondasz elfogadom a kritikát
Kérdezőnek: végig olvasva amiket közben írtál én leülnék vele és megbeszélném a dolgokat, egy egészséges kapcsolatban főleg ilyen fiatalon nem hazudunk a másiknak
Így gondolj végig mindent és dönts én próbálnik javítani, de ha nem m megy akkor szakítanék, szeretem nem szeretem mind1 ha fáj és lekezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!