Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy ne?
Te már régen tudod azt, hogy mit szeretnél tenni, és tudod h mi lenne a jó!
Szóval tedd is meg, és ne húzd az időt!
Szünet.Ha mást keresel/találsz vagy másra vágysz nem rá amíg nem vagytok együtt,akkor ott a válasz.
De rizikós,mert nem biztos,hogy díjazná,hogy nem vagy biztos abban,hogy szereted.
ez így hülye kérdés, mi mondjuk meg, hogy szakíts-e, ha a válaszolók 51%-a amellett teszi le a voksát, h szakíts, akkor megteszed, ellenkező esetben nem?
a szerelem elmúlik, és átveszi a helyét valami más érzelem egy hosszú kapcsolatban, ez így normális
de írhattál volna kort, mert az sem mindegy nyilván
gondold végig, h hiányzik-e valami a kapcsolatból, vagy csak átalakultak az érzések
nem nem nem és nem!
te megszokásból vagy vele! mint embert szereted mint havert!
Ergo lakótársak vagytok!
Nehéz..persze hogy nehéz, minden kezdet nehéz de ha elvégzed elmondod akkor megkönnyebbülsz.
igen, bubó dokror biztos jobban tudja
ursula szerint ha 20 vagy, akkor lépj tovább, persze, h szereted, mert kötődsz hozzá
ez még nem házasság, ha több éves, akkor gyakorlatilag együtt nőttetek fel, mindketten változtatok
szóval nem lehet összehasonlítani egy felnőtt több éves kapcsolattal, ott én is azt mondom, h meg kell próbálni javítani rajta
de nekem az jön le,h te már nem akarod megjavítani
ezt te döntsd el
Sztem ne szakìtsatok.Ha érzel irànta vmit akkor helyre lehet hozni. Az érzések tényleg àtalakulhatnak,de ebbe nincs semmi rossz. A szexet meg fel tudjàtok dobni.
És ahogy kivettem a szavaidbòl te nem sokat tettél eddig h jobb legyen. Minden helyrehozhatò, csak te is legyél egy kicsit kompromisszumkészebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!