Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
van egy több éves kapcsolatom és olyan megszokás az egész:S szerintem csak ezért is vagyunk együtt mert szeretjük egymást de nem úgy mint régen nem szerelem szerintem már :S és mostanában a szex is rossz vele nem tudom olyan megszokott az is és nem is élvezem csak néha , nem is tudom nem érzem azt hogy húú de imádlak de ha nincs itt akkor hiányzik de már nem úgy mint régen nem tudom mit tegyek mert próbálkozik ő olyan lenni mint régen és örülök neki de most mintha nekem nem lenne kedvem hozzá vagy nem tudom hogyan döntsek így? nem tudom hogy szeretem-e
2012. aug. 21. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Te már régen tudod azt, hogy mit szeretnél tenni, és tudod h mi lenne a jó!

Szóval tedd is meg, és ne húzd az időt!

2012. aug. 21. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Szünet.Ha mást keresel/találsz vagy másra vágysz nem rá amíg nem vagytok együtt,akkor ott a válasz.

De rizikós,mert nem biztos,hogy díjazná,hogy nem vagy biztos abban,hogy szereted.

2012. aug. 21. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:

ez így hülye kérdés, mi mondjuk meg, hogy szakíts-e, ha a válaszolók 51%-a amellett teszi le a voksát, h szakíts, akkor megteszed, ellenkező esetben nem?

a szerelem elmúlik, és átveszi a helyét valami más érzelem egy hosszú kapcsolatban, ez így normális

de írhattál volna kort, mert az sem mindegy nyilván

gondold végig, h hiányzik-e valami a kapcsolatból, vagy csak átalakultak az érzések

2012. aug. 21. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és nem akarok olyan kapcsolatba lenni ami nem olyan jó már , de szakítani meg nehéz mert szeretem még azt hiszem
2012. aug. 21. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha elromlott, hát dobd el, vegyél másikat. Ez a mai berögzült ideológia az élet minden területén. Esetleg megjavítani?
2012. aug. 21. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:

nem nem nem és nem!

te megszokásból vagy vele! mint embert szereted mint havert!

Ergo lakótársak vagytok!

Nehéz..persze hogy nehéz, minden kezdet nehéz de ha elvégzed elmondod akkor megkönnyebbülsz.

2012. aug. 21. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:

igen, bubó dokror biztos jobban tudja

ursula szerint ha 20 vagy, akkor lépj tovább, persze, h szereted, mert kötődsz hozzá

ez még nem házasság, ha több éves, akkor gyakorlatilag együtt nőttetek fel, mindketten változtatok

szóval nem lehet összehasonlítani egy felnőtt több éves kapcsolattal, ott én is azt mondom, h meg kell próbálni javítani rajta

de nekem az jön le,h te már nem akarod megjavítani

ezt te döntsd el

2012. aug. 21. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát,én a helyedben nem szakítanék,de igazából úgyis azt fogod tenni,amit most akarsz.
2012. aug. 21. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Pontosan mennyi az a több éves kapcsolat?
2012. aug. 21. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Sztem ne szakìtsatok.Ha érzel irànta vmit akkor helyre lehet hozni. Az érzések tényleg àtalakulhatnak,de ebbe nincs semmi rossz. A szexet meg fel tudjàtok dobni.

És ahogy kivettem a szavaidbòl te nem sokat tettél eddig h jobb legyen. Minden helyrehozhatò, csak te is legyél egy kicsit kompromisszumkészebb.

2012. aug. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!