Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Vagy próbáljuk még hátha rendbe jön?
Én 1,5 éve vagyok együtt a barátommal. Nekünk egy év után jött ez az időszak, pontosabban én éreztem így. Már csak szeretettel szeretem, nem rózsaszín ködös szerelemmel. Az a fél év, amit kibírtunk így, rádöbbentett, hogy ez sokkal többet ér. Azért néha hiányzik a köd, de mostanában újra érezni szoktam. :)
Nem tudom mennyire volt érthető, írhatsz privit, ha gondolod. :)
Anno amikor még csak jártunk a feleségemmel nekünk is volt egy ilyen pont kb. fél év után. Éreztem, hogy mindennél jobban szeretem, de mintha a kapcsolat a végét járta volna. Próbáltuk megbeszélni, de mindketten kicsit csalódottak voltunk, hogy valahogy eltűnt a nagy lángon égő szerelem, akarattal ezen nem tudunk változtatni. Van egy idő amikor szerintem a szerelem szeretetre vált át. Négy éve vagyunk együtt és 1 éve házasok, vannak napok, amikor csak két jó barát vagyunk egymásnak, de vannak olyan időszakok amikor lángol a szerelem.
Szerintem, túl kell ezen is esni, amennyiben tényleg fontos számodra helyre jönnek a dolgok! Viszont arra is fel kell készülni, hogy néha elő fognak jönni ezek a problémák, csak egyre könnyebben lendültök át rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!