Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? Nemtudom mit tegyek!
Húú de ideges lettem az elefánt szó hallatán, na mind 1.
Szóval szerintem akkor meg hanyagold te őt, mert el fog nyomni és basáskodik, a szabadságodat veszítheted el. És az egészet úgy állítja be, hogy te vagy a hibás, hogy még bűntudatod is legyen, nem?.
Minden megoldható,csak le kell ülni beszélni...az is lehet ő életed nagy szerelme...egyszerűen önbizalomhiányos..azért iro mezt mert én 19 vagyok fiu,eléggé beteg sajnos (agorafóbia ill szociofóbia) igy mindig kevésre tartottam magam,meg táv is van köztünk,de nem adta/ja fel,és én sem meg átbeszéltük hogy nem egymásnak ugrani gond van hanem leülni megbeszélni vagy ha ugy érezzük tüz kialudna és tenni érte..ha ezek után se megy hogy normálisan szoljon becézgessen,meg probáljon változni,akkor már gond van...én saját magammal néztem szembe hogy ne veszitsem el azt a lányt,aki a mindenem..erősebb a tüz mint valaha :) és saját magamat gyöztem le érte,mert sokan kavartak is,én pedig ha nyom elmondom nem nek iesni..sajnos betegség velejároja egyszer fenn egyszer lenn...de nem adtam fel soha az álmaimat..dez nem rólam szól,rólad..mérlegelj :)
19F
4. vagyok
Ettől nem kell félni, hogy nem találsz jobbat. Ha ez megnyugtat, én ugyanezt mondogattam magamnak, és szerintem a legtöbb lány is így van vele. Tényleg nem értem miért becsüljük le magunkat, hogy nekünk nem jut jobb :/
Figyelj, neked kell döntened. De tartsd szem előtt, hogy a jellemét nem fogod tudni megváltoztatni! Tehát ha szereted, akkor a rossz dolgaival együtt kell szeretned. Ezek a tulajdonságok, amiket nem szeretsz benne, nem fognak eltűnni, esetleg egy ideig nem szól meg ezek miatt, de elölről fog minden kezdődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!