Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vagy ne? Nemtudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne? Nemtudom mit tegyek!

Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Egyre többet veszekszünk,akár apró dolgokból is képes elefántot csinálni. Úgy kezel mintha a tulajdona volnék, és állandóan féltékeny. Azt szeretné ha hanyagolnám a barátaimat. Beleszól az öltözködésembe mert szerinte, túl kihívóan öltözök és mások megnéznek. A mániája hogy minden pasi engem akar és nem bízik meg bennem hiába állítja azt. DE nagyon szeretem őt, és fogalmam sincs hogy döntsek. Félek hogy rosszul fogok választani. Mi van ha megbánom?
2012. júl. 11. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én örülök ha a barátnőmet megnézik és a többi pasi akarná:) A barátod önbizalomhiányos, a bizonytalanság pedig görcsöt, az pedig veszekedést szül...Neked kell dönteni. (Én nem járnék egy önbizalomhiányos, bizonytalan csajjal, nem tudom ha lány lennék mit tennék)24F
2012. júl. 11. 21:05
 2/8 KMJ ***** válasza:

Húú de ideges lettem az elefánt szó hallatán, na mind 1.

Szóval szerintem akkor meg hanyagold te őt, mert el fog nyomni és basáskodik, a szabadságodat veszítheted el. És az egészet úgy állítja be, hogy te vagy a hibás, hogy még bűntudatod is legyen, nem?.

2012. júl. 11. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kell dönts ,de azért vedd figyelembe ,hogy az életed így nem boldog nem tehetsz meg mindent amit szeretnél mert korlátoz. Szerintem sokkal jobbat találnál magadnak..
2012. júl. 11. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben én is, próbáltam menteni a menthetőt, de végül nem bírtam és faképnél hagytam. Nem bántam meg, hogy így döntöttem. :) Az elején rossz, de újra szerelmes vagyok és most már nem mondják meg mit tehetek, szabad vagyok :D
2012. júl. 11. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Mi van ha nem találok "jobbat"? Mert egyébként mindent meg tesz értem, imád és mindig igyekszik változatássot vinni a hétköznapjainkba.
2012. júl. 11. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, ne feltétlen szakíts... le kell ülni és megbeszélni ! Amúgy mi is ebben a cipőben járunk..vagyis nagyon hasonlóban..csak nálunk az van, hogy én húzom fel magam minden apróságon és patáliát csinálok belőle..neki is megszokott fordulni a fejében, hogy jó kész vége, de általában csak hirtelen felindulásból mondja ezeket, mert később leülünk és megbeszéljük a dolgokat.Úgyhogy szerintem nem kéne még szakítanod vele!
2012. júl. 11. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden megoldható,csak le kell ülni beszélni...az is lehet ő életed nagy szerelme...egyszerűen önbizalomhiányos..azért iro mezt mert én 19 vagyok fiu,eléggé beteg sajnos (agorafóbia ill szociofóbia) igy mindig kevésre tartottam magam,meg táv is van köztünk,de nem adta/ja fel,és én sem meg átbeszéltük hogy nem egymásnak ugrani gond van hanem leülni megbeszélni vagy ha ugy érezzük tüz kialudna és tenni érte..ha ezek után se megy hogy normálisan szoljon becézgessen,meg probáljon változni,akkor már gond van...én saját magammal néztem szembe hogy ne veszitsem el azt a lányt,aki a mindenem..erősebb a tüz mint valaha :) és saját magamat gyöztem le érte,mert sokan kavartak is,én pedig ha nyom elmondom nem nek iesni..sajnos betegség velejároja egyszer fenn egyszer lenn...de nem adtam fel soha az álmaimat..dez nem rólam szól,rólad..mérlegelj :)

19F

2012. júl. 11. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Ettől nem kell félni, hogy nem találsz jobbat. Ha ez megnyugtat, én ugyanezt mondogattam magamnak, és szerintem a legtöbb lány is így van vele. Tényleg nem értem miért becsüljük le magunkat, hogy nekünk nem jut jobb :/

Figyelj, neked kell döntened. De tartsd szem előtt, hogy a jellemét nem fogod tudni megváltoztatni! Tehát ha szereted, akkor a rossz dolgaival együtt kell szeretned. Ezek a tulajdonságok, amiket nem szeretsz benne, nem fognak eltűnni, esetleg egy ideig nem szól meg ezek miatt, de elölről fog minden kezdődni.

2012. júl. 12. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!