Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! El tudnátok képzelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! El tudnátok képzelni, vagy gondolkoztatok azon, hogy akár itt is ismerkedhetnétek? (Kérlek Titeket, életkort is írjatok. )

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 00:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Feltételezem, van egy célja, találkozni szeretne a lánnyal, valamilyen szintű közeli kapcsolatot szeretne kialakítani vele, és nem csak itt pötyögni a billentyűzetet. Na ez a szándék. Aztán gondolom képcserénél ő szerepel a képen és annyi éves, ahánynak mondja magát. Az üzenetváltásoknál nem kamuzik sem a jelene, sem a múltja, sem önmaga, sem munkája kapcsán. Már ha egyáltalán felmerülnek ilyen témák. És gondolom, ugyanezt várja el a lánytól is. Na ez az őszinteség. Ennyi! :)
2012. aug. 27. 01:04
 22/31 anonim ***** válasza:

igen, el tudom képzelni, de csongrád megyeivel még nem nagyon találkoztam itt, távkapcsolat meg ki van zárva..

19/L

2012. aug. 27. 01:08
 23/31 anonim ***** válasza:
én sosem írtam még senkire, de teszek ki magamról képet h ismerkednék, ír sok lány privátot hogy megismerne. jó oké, írok egy választ, de vissza válasz már nem jön :D
2012. aug. 27. 01:12
 24/31 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat részemről is kizárt. Egyetértek. De ha már tudod, kedves 22-es, hogy kevés itt a csongrád-megyei, az azt jelenti, hogy nézelődtél és ezzel az esélyt már megadtad Magadnak. :) Ne add fel, én ezt mondom Neked!
2012. aug. 27. 01:14
 25/31 A kérdező kommentje:
23-as --> Barátom, ha sok lány ír Neked privit, az már félsiker. :) Az oka annak, hogy ezek után már rendszerint nem jön újabb válasz, talán a Te első válaszreakciód tartalmában keresendő.
2012. aug. 27. 01:18
 26/31 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kérdezővel. Van rossz, de jó oldala is! Amúgy a budapesti srácok hol vannak? :-) 77%-os 16L
2012. aug. 27. 01:30
 27/31 anonim ***** válasza:
én budapesti srác vagyok kedves utolsó!:)
2012. aug. 27. 10:33
 28/31 anonim ***** válasza:
Sztem előfordulhat hogy itt keress valakit, persze ez azzal is jár hogy véletlen egy debreceni egy győri emberrel is találkozhat.Amúgy sok budapesti van köztük énis.
2012. aug. 31. 16:01
 29/31 anonim ***** válasza:

én el tudom képzelni, de nem szeretnék benne lenni. persze lehet kivétel, de nem igazán.

18

2012. aug. 31. 16:11
 30/31 anonim ***** válasza:
én már ismerkedtem itt, rövid kapcsolat lett belőle, csak a srác bp másik felében lakott. 15/L
2012. aug. 31. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!