Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! El tudnátok képzelni, vagy gondolkoztatok azon, hogy akár itt is ismerkedhetnétek? (Kérlek Titeket, életkort is írjatok. )
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 00:31
11/31 anonim válasza:
akik annyira ellene vannak, kifejtenétek, hogy miért, mert engem érdekelne..
12/31 anonim válasza:
nekem is megfordult már a fejemben, de mindenki messze van, akikkel eddig írtam. ilyenkor eltűnik az a sok debreceni, akikről mindenki beszél XD
16/L
13/31 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de:
Sok válaszadóval keveredtem már beszélgetésbe, sőt, volt már képcsere is.
Az én tapasztalatom az, hogy gyakran máshol laknak. 60-100 km-re. Gyakran a kor nem stimmel, túl fiatal pl. 16 vagy túl öreg pl. 27. A maradék, aki még átmegy azon, hogy értelmes, kedves emberek-e, azok pedig rondák. (Itt már megvolt a képcsere).
Hát ezért nem.
14/31 Mókusgyilkos válasza:
16L: nem tűnünk el csak nem gerjedünk a kislányokra :D
jah és: igen a Debreceniek a fszák! :P
15/31 A kérdező kommentje:
Kiváncsi voltam a reakciókra. :) Szerintem minden ismerkedési módnak és helyszínnek megvannak az előnyei és hátulütői. Diszkóban való ismerkedésből is lett már több éves kapcsolat, és társkereső oldalon történő ismerkedésnek is lett már vége 1 héten belül. Na persze, ha az adott illető egy adott helyszínt alapból kizár, abból valóban nem lesz soha semmi. :) Kettő dolog elegendő ahhoz, hogy bármi jó irányban elinduljon; szándék és őszinteség. 30F voltam budapestről
2012. aug. 27. 00:47
16/31 Mókusgyilkos válasza:
szándék és őszinteség.. mintha vmi gyerekműsort hallanék :D
17/31 anonim válasza:
azért én mondok neked egy debrecenit aki úgy hajt egy 16 évesre(rám) hogy az már kegyetlen ma 2-3 kérdést ki is tett erről..
18/31 A kérdező kommentje:
Te hogyan indulsz neki a párkeresésnek, Mókusgyilkos? Mik a kezdő lépéseid? Tegyük fel, hogy mindegy, mi a keresés helyszíne.
2012. aug. 27. 00:54
19/31 anonim válasza:
keres valami mókust és legyilkolja..:D
20/31 anonim válasza:
Áthajt rajtuk a biciklivel.
Már a mókusokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!