Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem tudom hova tenni? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm. Ő régebb óta ismer engem, de én csak kb 2 hónapja(most nem lényeges, hogy miért).

A probléma: szinte csak akkor ír, amikor belájkolok nála valamit fb-n(ez 2x volt, a kettő közt meg eltelt kb 2-3 hét). Mondta, hogy ilyen-olyan bajai voltak stb(de azért legalább 2 naponta fent volt fb-n és soha nem írt). A legutóbbi beszélgetésnél meg megkérdezte, hogy mikor találkozunk. (Amúgy én azért nem írok neki, mert félek, hogy túl tolakodó lennék, vagy már átmenne zaklatásba. Meghagyom neki a kezdeményezést.Habár lehet nem kéne mindig rábízni.)

Ebben a tempóban haladva jövőre fogunk összejönni(már ha eljutunk egyáltalán odáig).

Miért csinálja ezt? Miért nem jutok az eszébe anélkül, hogy be kelljen lájkolnom nála valamit, ha egyszer állítása szerint húde tetszettem neki? Mindketten 20 évesek vagyunk.

2012. aug. 26. 22:51
 1/4 anonim válasza:
Próbálj meg te is kezdeményezni... valószínű azért nem ír gyakrabban mert nem elég magabiztos :)
2012. aug. 26. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Tedd a polcra az írógép mellé.
2012. aug. 26. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
ha megkérdezte, hogy mikor találkoztok, az szerintem pozitív. találj ki valamit ahol ott lesztek-lehettek mindketten, beszélgessetek. ezer oka lehet, h nem ír, lehet h nem szeret neten beszélgetni, inkább élőben, lehet, h eszébe se jut, h bejössz neki, stb.
2012. aug. 26. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
megbeszéltünk találkozót(2x is), de vagy lemondja, mert rosszul szervezte meg a napját, vagy pedig egyáltalán nem ír :( már úgy vagyok vele, hogy kár rá az időt pazarolni.
2012. aug. 29. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!