Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lehet tenni az olyan embert aki teszi előttem a szépet a hátam mögött pedig lenéz?
nem tom de hova tenném? lapátra.... azért beszél igy rolad mert menözni akar a haverjai elött.sajna ha a haverjai is olyanok mint ö akkor isteniteni fogják amiért a kutyája vagy. vagy tedd lapátra vagy találj ki valami jo kis megalázást a haverjai elött. nincs tippem, te ismered de én jot röhögnék ha sikerülne megmutatnom hogy ö a te kutyád, ráadásul a haverjai elött:))))ha sikerülne, utána még ki is dobnám.
haverok elött a legfrappánsabb égetések ha a szexualitásával cikized ki, nincs jo szövegem de biztos akadnak valahol, ahol megalázo szex szövegek vannak.
Hova lehet tenni? Talán beleültetni egy ló*aszba mert azt érdemli!
Szeret? Ne áltasd magad, aki képes 25 éves fejjel menőzni a haverjainak meg ennyire lenézni a párját, az nem érdemli meg, hogy bárkije legyen.
Tudod mit kéne tenned? Látványosan megalázni és dobni a nagy haverjai előtt. Az ilyennel csak így lehet bánni.
Ha pedig tovább akarod folytatni a kapcsolatot, és adni neki még egy esélyt (meg utána még 100-at), akkor egészségedre! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!