Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Nem tudom hova tenni ezt az egészet. Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok abarátommal 8 hónapja. Exem egy nagyón jó barátom (2hétig jártunk, aztán nem tudjuk miért vége lett, azóta tényleg csak barátok vagyunk, ennek másfél éve)
Múlt héten előjött egy érzés hogy meg akarom csókolni az exem. nem akar elmúlni a vágy. Már tényleg nem tudom mit csináljak....
2011. júl. 5. 01:16
1/4 anonim válasza:
hirtelen fellángolás. netörődj vele. de ha a csókon kívül mást is akarsz akkor keresd meg az exed suttyomban :D
2/4 A kérdező kommentje:
lol ... pff :D
Akkor abból megcsalás lenne, az meg nem ok :/
2011. júl. 5. 01:21
3/4 anonim válasza:
Az a véleményem,hogy tapasztalatlan pancser a mostani barátod,hogy nem kocoltatta rólad már a kapcsolat elején az udvari bolondokat,főleg az exet.
Megérdemli,ha félrekúrsz.A nőket nem szabad kitenni csábításnak,mert amilyen jellemtelen néhány,azonnal szopnak-basz-nak.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem csináltam semmit.... csak zavar amit érzek, de nem tudok tenni elene. alig tudják néhányan h voltunk együtt. Alig tartott 2hétig a dolog.
2011. júl. 5. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!