Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lanynak csokolozas kozben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanynak csokolozas kozben hova kell tenni-e a kezet?

Figyelt kérdés
12/L

2012. júl. 21. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Karold át a nyakát, vagy két oldalról ragadd meg az arcát! A karja alatt a hátát is foghatod, simogathatod a karját vagy a haját.
2012. júl. 21. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A fiú gatyájába :D

viccen kívül: túrj bele a hajába, fogd a pólóját, vagy öleld át..

2012. júl. 21. 11:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :D

Es 2. Valaszolo: nem, nem fogom belerakni a gatyajaba xd de amugy koszi

2012. júl. 21. 11:18
 4/8 A kérdező kommentje:

20 napig jartam egy sraccal akivel mar 6 eve nem talalkoztam. Mit csinaljak?

Tegnap szakitott velem mert azt mondta hogy ennek semmi ertelme igy de meg a multkor azt mondta hogy o szerinte meg jovo nyaron is jarni fogunk. Meg mondta hogy nagyon szeret meg persze en is nagyon szeretem ot. En nem akartam hogy szakitsunk mit mondjak neki hogy urja jarjunk? Ja es azt is hozza teszem hogy tavkapcsolatrol van szo... O magyarorszagba lakik en meg angliaba. De nagyon szeretem es mar nem birom igy ki hogy nem jarunk... Kerlek segitsetek

Ebbe is tudnatok segiteni? :S:DD

2012. júl. 21. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Drágaságom, a táv kapcsolat nem jó.

Ő beleszeret egy másik lányba te pedig egy másik fiúba. És lehet, hogy ez ki se derül életétek végéig.

Én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem már rég megcsalt.

Ebből nem lehet semmi jó!

Amúgy mennyi időnként találkoztok?

És ő mennyi idős?

2012. júl. 22. 10:22
 6/8 A kérdező kommentje:
hat nem tudunk talalkozni mert nem nagyon surun szoktam magyarba menni amugy meg mind a ketten 13 evesek vagyunk
2012. júl. 23. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
a segglyukába.
2012. aug. 26. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor feltetted a kérdést még 12 voltál...Gyorsan öregszel hallod...amúgy hagyd az egészet, ismerkedj inkább Angliában, annak jövője is lehet...
2012. aug. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!