Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Szeretem de távol van?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk 7 hónapja nagyon jó kapcsolatunk volt 2 hete kicsit érzékenyebb lettem kicsit durcázok nagyon szeretjük egymást csak sajnos 1700 km van köztünk szerintetek lesz jövője ??? mi nagyon szeretnénk2012. aug. 25. 13:29
1/10 anonim válasza:
Hát ha szeretnétek, akkor lesz jövője. Fontos a kitartás, bizalom és a hűség. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Mind meg van csak sajnos min 1 év múlva találkozunk :s
2012. aug. 25. 13:33
3/10 anonim válasza:
Az nem kapcsolat. 1 év múlva találkozni... Nincs értelme, így nem is őt szereted, hanem aminek elképzeled.
4/10 anonim válasza:
Nekem 500km-es távolsági volt, középiskolás révén félévent ebírtunk találkozni. Vagyis bírtunk volna, mert pont fél évig jártunk, mikor mentem volna hozzá, azelőtt két héttel ímélben kidobott. Ha szeretitek egymást, mennyi fog. Nekem abszolút nem jelentett gondot a táv, szerettem. Ő nem szeretett eléggé, neki nem ment. Mielőtt ilyen kapcsolatot folytatsz, győződj meg róla, hogy szeret és van hozzá elég lelkiereje.
20f
5/10 A kérdező kommentje:
hàt 7 hónapja megy :s
2012. aug. 25. 13:40
6/10 anonim válasza:
Hányszor találkoztatok a 7 hónap alatt?
7/10 A kérdező kommentje:
4 szer
2012. aug. 25. 14:06
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, mivel nagyon szeretjük egymást nem tudunk egymás nélkül élni.. nagyon egymásra vagyunk hangolva és minden jó de a táv az nagyon rossz .
2012. aug. 25. 14:14
10/10 anonim válasza:
"nem tudunk egymás nélkül élni"
Hát pedig nagyon úgy tűnik, hogy mégis tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!