Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem? Túl sokat voltunk távol egymástól? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Barátom elutazott 2hónapra.Ez volt másfél hónapja kb.
Ezalatt az idő alatt találkozgattam a volt barátommal.Barátok vagyunk hát miért ne...
Természetesen szeretem a barátomat mert régóta együtt vagyunk és mindenben támogatjuk egymást, de most van egy olyan érzésem hogy az exem iránt többet érzek mint barátság..lehet hogy mostanában összeszoktunk egy kicsit és előtörtek az emlékek.mert vele is nagyon jóvolt.de kétségbe estem.:S
2010. júl. 19. 11:31
1/13 anonim válasza:
velem is ez volt...visszamentem az exemhez...azóta is vele vagyok :P
2/13 anonim válasza:
am. biztos hogy még szereted csak tényleg előtörtek a régi emlékek :)...ha vissza jön a barátod biztos olyan lesz majd mint régen...
3/13 A kérdező kommentje:
de én szeretem a barátomat...3éve együtt vagyunk.és minden jó.Exemmel meg 1évet voltam..vele is jóvolt.demost valahogy vele jobb..aztán lehet hgyha visszajön a barátom,(ami 2hét mulva lesz.)akkor minden a régi lesz,nemtudom.Mindenesetre én nem akarom elveszíteni egyiket se..
2010. júl. 19. 11:49
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.és addig milegyen?Inkább hagyjam az exemet?mostanában együtt járunk bulizni. van hogy itt alszik nálam de nemtörtént semmi komoly.csak beszélgetünk dvd-zünk és főzünk 1ütt:D
2010. júl. 19. 11:50
5/13 A kérdező kommentje:
most így vele elvagyok...de hogyha hazajön a barátom...akkor milesz?
2010. júl. 19. 11:56
6/13 anonim válasza:
El kell döntened mit szeretnél. Vagyis: kit szeretnél. Előbb-utóbb muszáj lesz dönteni. Ha nem most, akkor csak meghosszabbítod magadnak a szerencsétlenkedést. Meg nyilván nekik sem lesz jó, ha kettejük közt őrlődsz.
7/13 A kérdező kommentje:
és hogyha én mind a 2őt szeretem?
2010. júl. 19. 12:00
8/13 anonim válasza:
szerintem a barátodat szereted csak most a hiány miatt hirtelen szerelmi fel lobbanást érzel az exed iránt ami majd elmúlik...
9/13 A kérdező kommentje:
és ha nemmúlik el?:S
2010. júl. 19. 12:12
10/13 anonim válasza:
Akkor ne szívasd őket, és keress egy 3.-at. Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!