Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem? Túl sokat voltunk távol egymástól? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Barátom elutazott 2hónapra.Ez volt másfél hónapja kb.
Ezalatt az idő alatt találkozgattam a volt barátommal.Barátok vagyunk hát miért ne...
Természetesen szeretem a barátomat mert régóta együtt vagyunk és mindenben támogatjuk egymást, de most van egy olyan érzésem hogy az exem iránt többet érzek mint barátság..lehet hogy mostanában összeszoktunk egy kicsit és előtörtek az emlékek.mert vele is nagyon jóvolt.de kétségbe estem.:S
2010. júl. 19. 11:31
11/13 A kérdező kommentje:
27
3.at?xD:D:D:Dezzel a 2vel is gondba vagyok:D
2010. júl. 19. 12:21
12/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz választani, akkor szenvedj! A te döntésed...
Egyébként meg 27 évesen nem gondolhatod komolyan, hogy 5 mondat alapján majd vadidegen emberek meg fogják oldani az életedet.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 19. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!