Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év korkülönbdég sok? 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év korkülönbdég sok? 15/L

Figyelt kérdés
Jófej gyerek, mindig megkérdezi akarom-e ezt, azt. Szóval én döntök.
2012. aug. 24. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
20éves a srác? Szerintem nem, ha szeretitek egymást. A korkülönbség Szerelemben nem jelent akadályt.Aki mégis azt hiszi,csak fél kockáztatni!
2012. aug. 24. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebben a korban szerintem igen. Én 16 vagyok, de max egy 18 éves sráccal jönnék össze. De igazából a te döntésed szerintem. Van barátnőm, aki 14 éves korában összejött egy 19 éves pasival, és egy évig bírták együtt, együtt nyaraltak, stb. Bár hozzá kell tenni, hogy elég kis visszahúzódó,szerény,"bénácska" gyerek volt (gondolom ezért nem a saját korosztályában talált párt), és a szexet sem erőltette.
2012. aug. 24. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

A te korodban még igen. Vigyázz nagyon a sráccal, mert lehet mos még ilyen kedves olyan kedves, aztán a végén csak egyre kellesz neki.

16/L

2012. aug. 24. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
és ha tíz éves? arra senki se gondol?
2012. aug. 24. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha olyat akar, és én nem akkor szerintem szakítani fogunk.
2012. aug. 24. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igen. Te még csak egy 15 éves gyerek vagy, ő meg 20 évesen lassan felnőtt.

De tökmindegy, mi mit mondunk, úgyis csak szexelni akarsz vele, hogy legyen mivel dicsekedni a csajsziknak.

2012. aug. 24. 12:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok lefeküdni vele, legalább is egyelőre nem, de ha megtörténne se mondanám el senkinek, mert nem az ő dolguk, ez ránk tartozik.
2012. aug. 24. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
ebben a korban igen akár 20 akár 10 a srác.
2012. aug. 24. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahj emberek ez sok mindentől függ :) miért a 18 éves nem akarhatja a szexet? Vagy a 16? Ahj dehogynem.. Ez attól függ milyen a fiú személyisége. 'ebben a korban sokg' és ez mit takar? Egy év múlva nem lesz az? Mondok egy példát bnőm 16 éves a fiúja 22..egy értelmes gyerek, dolgozik, és szereti a lányt megad neki mindent. Amúgy nekem még nem volt fiúm dee ha hirtelen eszembe jutnak pasik, és ha választani kéne az én/idősebb korosztály közt, 100% hogy az idősebb nyerne. Oké lehet az én korosztályomba is ilyen -de én még nem találkoztam olyannal aki normális lenne!

És nem arról van szó, hogy: 'ohjaj az én palim elmúlt 20 már férfi oh egy felnőtt férfi Istenem ő vigyáz rám mert olyan férfi'. Hanem arról h tényleg hülyék a korombeliek. Pedig lenne aki tetszene, de akkora barom h inkább járnék egy 100 éves vénemberrel mint vele.

Tehát a valászom: SZEMÉLYISÉG FÜGGŐ! ha te egy rendes lány vagy, tudsz magadra vigyázni, a fiú pedig olyan amilyennek írtad, akkor IGEN!

2012. aug. 24. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!