Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok a pasitokat ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a pasitokat ha az Anime, naruto mániás lenne, és rengeteget beszélne arról, és narutos cuccai is lennének?

Figyelt kérdés
18 F

2012. aug. 23. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
26%

Ha szeretsz valakit, akkor ilyen dolog miatt nem fogod elhagyni... :D

Egyébként én szeretem az animéket, viszont a Narutot nem. Nem hiszem, hogy az a te korosztályodnak való, és idegesítő lenne, ha valaki folyton arról hablatyol. A Narutós cuccok sem a legmenőbbek.

Egyébként ha nem csak Narotót szeretnéd, hanem rengeteg animét, - Dragon Ball, Bleach, Ghibil filmek, stb... - akkor szerintem az kicsit sem lenne gáz. :) Meg ha csomóféle animés dolgod lenne, akkor biztosan megtalálnád a párodat, hiszen rengetegen szeretik az animéket.

Nekem is tetszik egy olyan 16 éves srác, aki imádja őket, és súlyosan fanatikus, de ha csak a Naruto-ért lenne oda, az számomra valahogy gyerekesebb lenne...

2012. aug. 26. 01:37
 62/78 anonim ***** válasza:
81%

Elolvastam pár kommentedet, és javítanám magam:

ELHAGYNÁLAK!

Igazából össze se jönnék veled. Alapból bunkónak, gyerekesnek, és butának tűnsz, szóval felejtős lennél.

De a yaoi kiütötte a mércét. Még egy szerepjátékban benne is lennék, pl. a régebben szóban forgó 16 éves sráccal... De nem yaoi... Meg szerintem ő nem kérne ilyet. Ez kissé beteges. Narotós párna? És legalább azzal alszol?

A csávónak megvannak a kedvenc mangái, illetve pár figura, de ennyi. Nehogy már Naruto-gumibabát vegyen...

Azért szerintem rengeteg különbség van közte és közted.

2012. aug. 26. 01:41
 63/78 A kérdező kommentje:
igen van Narutós párnám, és képzeld avval alszom....
2012. aug. 27. 12:08
 64/78 A kérdező kommentje:
sőt naerutós plüsseim is vannak amik sztem totál kawaii-k ^^ és azokat is nagyon szeretem.
2012. aug. 27. 12:09
 65/78 anonim ***** válasza:

Imádom a Bleachet, Fairy tailt, meg a Gintama-t. Naruto-t még nem láttam. De ha rengeteget beszélne róluk kib.sznám a srácot, de ha csak témázgatnánk róla, pl. kedvenc szereplő, meg hogy szegény ichimaru gin milyen szomorú volt mikor meghalt. Meg az aranyeres csávórol a gintamaban. xD

Szóvaal Ja.:D

2012. aug. 27. 12:16
 66/78 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha japánban élnél, nem számítana ez gáznak. Ott szinte mindenki animéken és mangákon nő fel. :D
2012. aug. 27. 12:17
 67/78 A kérdező kommentje:

72% kössz....

elöttem szóló , igazad van:9 bárcsak ott élnék:) viszont helyesbítek én már FELNŐTTEm! 18 + felenőtt magyaron:)

2012. aug. 27. 12:23
 68/78 A kérdező kommentje:
kéne egy másik barátnő:( osztályomban mindenkinek van... és most tök szar lesz menni suliba hogy nincs... megpróbálok talán társkeresőn, de sztem tuti a suliban szedem majd össze...
2012. aug. 27. 12:27
 69/78 waland válasza:
100%
Hát barátom, ez a kéne egy barátnő, mert a suliban mindenkinek van... Biztos vagy már 18? Kicsit még nem ártana agyban érni. Az biztos, hogy jobban jártál volna, hogy amikor eszébe jutott, hogy valami extrém, inkább kimentetek volna valami eldugott parkba, vagy valami. Azért Sasuke-Narutó... Ez még igazi animés lányoknál is kiütheti a biztosítékot. Mint túlkoros animés, azt kell mondjam, a mi érdekünkben is jobb lenne, ha kinőnél a rajongásodból. Ez egy hobbi, ezen a szinten pedig már betegség!
2012. aug. 27. 21:26
 70/78 anonim ***** válasza:
Kedves 66. Ahogy itt is, Japanban is gaz, ha nem meg jobban. Ott is vannak otakuk, de van tarsadalom is tudod...
2012. aug. 28. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!