Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok a pasitokat ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a pasitokat ha az Anime, naruto mániás lenne, és rengeteget beszélne arról, és narutos cuccai is lennének?

Figyelt kérdés
18 F

2012. aug. 23. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim válasza:

Figyelj. Én is szeretem a Naruto-t, DE nincsenek cuccaim, nem beszélek egész nap mindenkinek róla, csak azokkal a havejaimmal akik szintén szeretik.

De Yaoi !? Meg vagy huzatva? Ne buznyákosat játsz a csajoddal.

Aki nem látta vagy nem szereti az minek ír ide? Ezért is van már 5 oldal csak ennél a kérdésnél.

2012. aug. 24. 13:34
 52/78 A kérdező kommentje:
jó lehet a yaoi volt a fő ok, lehetséges, mert lány létére eléggé ellenszenved volt a homárokkal. szal elképzelhető:S de ő akart valami extrémet. amúg figyelj uccsó hszelő! nekem még fejpántjaim is voltak, és a suliba néha a övemre kötöm, vagy egyszerűen a nyakamba, de van mikor rendesen a homlokomra:D néhányan megmosolyogtak de elfogadnak mert rendes gyerek vagyok mindenkivel.
2012. aug. 24. 15:33
 53/78 anonim ***** válasza:
52%
Kedves 2 valaszolo. En japan vagyok, de tutira elhagynam az olyan kretent aki a narutot jobban ecseteli, mint azt h mennyire szeret! Ilyen nincs, ha a csajoddal vagy akkor o keruljon a figyelmed kozeppontjaba, ne pedig a naruto. Mellesleg utalom a narutot, en fairy tail parti vagyok... Es ok, en is otaku vagyok, de a haverokkal meg kell tanulni normalis temarol is dumalni, kulonben egy ido utan elege lesz beloled. Es te nagyon jo uton jarsz, h a csajod ugy kidobjon teged, mint a macskat sz.rni! Kapd ossze magad, es nojj fel, vagy ha jobban erdekel teged a naruto, mint a csajod, akkor hazasodj ossze narutoval v sasukevel. Japanban mar csinalnak ilyen hazassagokat kifejezetten a hozzad hasonloknak...
2012. aug. 24. 16:58
 54/78 A kérdező kommentje:
ez kész xD össze nem akarnék vele házasodni, nem vagyok homár xD Fairy Tailt-t csak most kezdem...
2012. aug. 24. 17:11
 55/78 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Utálom az animéket, és akiket eddig ismertem animéseket, mind gyökerek voltak. Pedig tényleg kevés dolog van, amit nem tolerálok, de ez pont az.
2012. aug. 24. 22:31
 56/78 sasuko válasza:

Én személy szerint nem hagynám el, mivel én is nagy kedvelője vagyok mind a narutonak mind a yaoinak és örülnék,ha ilyen párom lenne,akivel ezt megtudnám osztani.

17L

2012. aug. 24. 22:57
 57/78 KoNaN válasza:
20%

Felejsd el a negatívokat haver, a naruto király (főleg a shippuuden). Mióta az eszemet tudom imádom és a csávóm 19 és ő is meghal érte, nekem is sok cuccom animés és a mindennapjaim részét képezik. Ha a csaj e miatt elhagyott, akkor biztos lehetsz benne, nem ő volt az igazi, még akkor is ha szerepjáték kicsit túlzás volt de szerintem giga nagy xD. Vicces, látványos és olyan üzenetet hordoz amit valószínű hogy sok kretén nem képes felfogni.

17/L

2012. aug. 25. 00:25
 58/78 loneredwolf válasza:
61%

Én 12 éves vagyok. Ez a sztori ledobbentett. Mert én ijennel nem állnák ki a barátnőm előtt. Én is szeretem de csak a részeket nézem és ennyi

. De miért pont naruto x sasuke?

Ez olyan mintha megkérnéd a barátnődet,hogy játszon fiút és úgy csinálni!!!! Sokan vannak akik szeretik a narutót de nem ennyire!!!! Csoda,hogy volt csajod ember!!!

2012. aug. 25. 16:09
 59/78 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát tudod, ez azért tényleg durva! Szóval azt még megérteném, hogy szereted, nézed, olvasod. Oké. De tényleg az, hogy még az ágyban is evvel jössz! Valószínűleg a csajnak tényleg nem abból volt elege, hogy szereted, hanem az nem tetszett neki, hogy még az ágyban se felejted el a Narutót. És tényleg nagy különbség van a szeretet és a mánia között!! A mánia az már túlzás, nem teljesen normális (szerintem). És ne is haragudj, de én most nem a naruto miatt írom, hanem a kommenteid alapján.. szerintem te vagy nem vagy 18 éves, vagy nem vagy még túl érett/ komoly. (Ahogy írsz, fogalmazol és lereagálod a dolgokat...) Pl. valakit egy név miatt lehomározni vagy azt írni egy 14 éves válaszára, hogy a 16 évesek drogos, piás, hülye gyerekek. Ezt így nem írhatod le, hiszen nem ismered az összeset, nem nyilatkozhatsz így. Nagyon sok kivétel is van, csak nem ők szoktak feltűnni a legtöbb embernek.

Szerintem azért is kaptál több lehordó választ, mert a hozzászólásaid sem keltettek túl nagy szimpátiát másokban. Meg az is durva amúgy, hogy a csajodat épp ANNYIRA szereted, mint a Naruto mangát/animét. Lehet, hogy neked ez nagyon nagy szeretetet jelent, de valószínűleg nekem sem esne jól ezt hallani.

Na és akkor az eredeti kérdésre a válaszom.. Nem hagynám el akkor, ha ezt normális kereteken belül csinálná. Felőlem lehet pár narutós cucca, beszélhet is róla, csak ne reggeltől estig, és ne ekörül forogjon számára a világ. Ha mindig csak erről hallanék, mindig olyan cuccokat látnék és még az ÁGYban is ezt hozná fel, na akkor egy idő után én is kiakadnék, besokallnék és elhagynám, mert nem tudnám jól érezni magam a kapcsolatban. Mert azért legyenek meg tényleg azok a bizonyos határok. Bármennyire is extrém szexet akart a csaj, biztos nem pont így gondolta. Azért az ágyban tényleg nehogy már ez jusson eszedbe!

2012. aug. 25. 16:43
 60/78 anonim ***** válasza:
100%

59-esnek abszolút igaza van!!!!

És szerintem amúgy ha ezen nem tudsz változtatni, akkor keress olyan csajt, akinek szintén ilyen mániája van és nem lesz elege egy idő után ezekből. Vele biztos boldog kapcsolatod lenne! ;|

2012. aug. 25. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!