Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a pasitokat ha az Anime, naruto mániás lenne, és rengeteget beszélne arról, és narutos cuccai is lennének?
Nos.. ez a sztori nagyon megdöbbentett
és kezdem úgy érezni hogy abba kéne hagynom a Naruto nézését mert a végén én is egy ilyen lesz...
Bár van néhány dolog amit nem értek
MIÉRT PONT YAOI??? Már az is elég extrém hogy mesehősökkel akarod de akkor miért pont két fiú???
És akkor még te b*zizol le itt másokat...
Meg hogy ha ennyi cuccod van amennyit felsoroltál.. csodálom hogy találtál nőt aki bármit is akar tőled.
Még pluszban egy jó tanács ilyen idősen tényleg ki kéne nőni belőle! (és az mindegy hogy van még egy nálad is nagyobb nyomorék aki 25 évesen egy ilyen)
miért kéne kinőlnie belőle?? -.- a van aki 30 fölött is néz animéket és teljesen értelmes, normális ember. rengeteg féle van...
de vitatkozzatok csak
#41. vagyok
Én amúgy 14éves vagyok.. Szerintem ilyenkor még elmegy.
De nem tudom magam elképzelni négy év múlva hogy akkor is ekkora Naruto mániás legyek..
#41.
Mond... Te mi alapján állapítod meg az itt kommentelő emberekről hogy egy drogos, piás, hányós társaság?
Ugyanúgy ítélkezel ahogy ők is lenéznek téged mert animéket nézel..
Én nem azokat ítélem el akinek nem forog más körül az élete mint hogy ezt nézze..
Aki csak azért szólt le, mert szeretsz egy mangát, annak a kommentjeivel ne is foglalkozz. Aki azért ítél el másokat, mert más az ízlésed, mint a sajátja, az annyit sem érdemelne, hogy végigolvasd a hozzászólását.
Viszont voltak jópáran, akik normális kommentekben leírták, hogy nagy különbség van aközött, hogy szeretsz valamit, vagy már mániád az illető dolog. Ez utóbbi már nagyon taszító.
22 éves férfi létemre én is izgatottan várom hetente a szerda estét, amikor kijön az új manga fejezet. Mert szeretem ezt a mangát. Pont. Viszont soha eszembe nem jutna, amikor a barátnőmmel fekszem az ágyban. Mert hiába szeretem, rengeteg fontosabb dolog van az életben!
nem baromság h rajongsz valamiért, én is szertem a sorozatot így 32 éves fejjel, inkább azon akadtam le h yaoi.
lehet emiatt rágott be és nem naruto miatt azt hihette h lappangó homár van benned, öltöztetted bolna sakurának vagy hinatának, mindegy csaj csajkarakternek....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!