Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a pasitokat ha az Anime, naruto mániás lenne, és rengeteget beszélne arról, és narutos cuccai is lennének?
"Én tutira nem hagynám el, mivel én is ilyen vok :D imádom azokat amiket leírtál :) és sztem egyátalán nem "dedós".
18/L"
te vagy az egyetlen értelmes.... valójában az volt a baj, hogy amikor az ágyban szerepjátékot játszottunk, és ő valami extrémet akart, én előjöttem egy ilyen naruto yaoi féleséggel, és másnapra már a telefont sem vette fel:( elcsesztem:(
Nem tehetek róla, de imádom a Narutot nah, ez van:( Őrülten várom mindig a keddet, vagy szerdát amikor ijön.
hallod nem vagy normális ha a narutora jobban izgulsz mint a nődre...
Ha narutosat akartál vele játszani, akkor úgy tűnik, a narutora jobban izgulsz.
Amúgy nem láttam még 1 részt sem, de szerintem gagyi lehet.
Hát sztem azon akadt ki hogy még ilyen intim helyzetben is ezzel jöttél, mintha aközben is arra koncentrálnál, nem a párod nőiességére, stb..nem az zavarta hogy szereted, hanem hogy szinte jobban rá voltál hangolva mint a csajodra
És csak mert egy lány írja hogy ő is szereti, nem kell isteníteni,/max priviben/ a többieket meg lebambázva szinte, sokan írtunk még nem trágár, hanem együtt érző választ..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!