Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden napos veszekedés?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 év és 4 hónapja vagyunk együtt és kb mindenen össze veszünk,nagyon féltékeny de nem csinálok semmi rosszat!!! Én nagyon szeretem őt de már nem birom ezt hogy állandóan veszekszik velem! Szinte minden nap együtt vagyunk és ha egyszer nem érek rá már besértődik!

Most is össze vesztünk és én megmondtam neki h nem akkarok már vele lenni és h menyjen haza és ő elkezdett sirni h nagyon szeret engem és nem akarja hogy szétmenjünk! persze én megsajnáltam meg h én is nagyon szeretem és ezért még mindíg vele vagyok! Ti mit javasolnátok mit csináljak???

2012. aug. 22. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Te is nagyon szereted, igazából, akkor beszéld meg vele a dolgot. Nem éri meg feladni egy ilyen jó kapcsolatot...:) Nekem ez a véleményem..
2012. aug. 22. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
hogy lehet szeretni egy olyan embert, aki állandóan veszekszik és féltékenykedik? mit szeretsz benne, áruld el? csak azért maradsz vele, mert sajnálod és nem akarsz nagyobb balhét? ez így milyen kapcsolat? mi az alapja? a lelki zsarolás? mondjuk nem is csodálom, ha ki van bukva a párod, gondolom a lelke mélyén ő is érzi, h a kapcsolatnak vége, csak te engedsz az ő "terrorjának". én a helyedben erős lennék és véget vetnék az egésznek.
2012. aug. 22. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából már annyiszór megbeszéltük és eltelt 2 nap és már veszekedtünk de sose vesztünk annyira össze h ne beszélnénk egymással mindig kibékültünk még aznap! :D
2012. aug. 22. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy szedje össze magát, nem csak ő van a világon. nem hiszem el, hogy muszáj 7 napból 7-et vele lenni. biztos van olyan eset, amikor jobb dolgod is akad. sajnálni meg nem kell. ha veszekedtek küldd el. majd észhez tér. úgy látszik neki kell a sokkterápia.
2012. aug. 22. 21:30
 5/6 A kérdező kommentje:

hát igen már ezt is annyiszor megbeszéltük h nem kéne minden nap együtt lenni de ebből sem lett semmi!

ha meg elmegy a barátaival akkor meg én mérges szoktam lenni mert az eléggé hülye társasággal van együtt és én azt nagyon nem szeretem,persze nem hisztizek és evvel nem azt akarom mondani h maradjon otthon és nem talizhat senkivel!

2012. aug. 22. 21:41
 6/6 anonim válasza:

Ne veszekedj, nem éri meg.

A pasi sem, ne haragudj.

Nekem ráment sok évem - kár volt.

Ha tanács kell, akkor szakíts mielőbb.

Ha szenvedni akarsz, akkor hajrá.

2012. aug. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!