Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Se vele se nélküle!
hát sztem nemigen szeret a csaj....én is így jártam, jó volt minden a pasimmal, aztán rájottem, hogy nemis vagyunk mi osszeillok, es kotekedtem bele, veszekedtunk, aztán o is, jo osszevert es othagytam...aztan sirt, hogy mennyek vissza, de minek? veszekedni? attol is fugg, ki kezdi, mert ha a csaj csak igy lekoppint, hogy menj haza....akkor menj, ha fájni is fog, menj haza, és probald nehivni, addig, még o nem hiv....ha nemfog hívni, hogy bocsi, vagy valami, nemszeret, és akkor felesleges a kapcsolat, tapasztalatbol mondom, jobb most megtudni, mint késobb szerintem...fiatalok vagytok még, elotettek a világ.
Bocsi a hibákért, csak így gyorsabban tudok irni...
Úgy tűnik Ő nem nagyon törődik az érzéseiddel.
Az oké,hogy szeret,de nem biztos,hogy érdemes az időd rá pazarolni,mert ha ilyen önző,szerintem az is marad.
Ha pedig a szülei más fiúkat ajánlanak neki,talán tudnak valamit,amit Te még nem,esetleg azt,hogy nem szeret igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!