Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is létezik a 3 napos szabály vagy csak a filmekben?
háromnapos szabály nincs!
citrom törvény!
Létezik bizony! Jézus találta ki...senki nem néz közületek Így jártam anyátokkal-t? :D
Am. baromság, a nők jelentős része, ha három napig nem keresik, elveszíti az érdeklődését, utána meg cseszheted az egészet. Én még sosem alkalmaztam. Ha egy randi után másnap nem keresem, akkor többet nem is fogom.
Azok kedvéért, akik nem ismerik: a szabály kimondja, hogy randi után 3 napot kell várni azzal, hogy keresd a lányt, mivel ha korábban hívod az nyomulás, ha később akkor meg azt hiszik, hogy nem foglalkozol velük.
Kedves utolsó!
De nézünk, de ahogy te se, mi se (legalább is én) nem hiszünk a szabályokban :)
Szerintem ez baromság. Attól függ, hogy mit beszéltetek meg az előző randin nem?
Ez annak való aki balfék és nem tud konkrét ötlettel előállni az első randin a folyatást illetően. Mindig legyen terv.
Szerintem aki nem mond konkrétumot, azt nem is igazán érdekli a folytatás. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!