Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretett? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretett? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja összejöttem egy sráccal. Amikor náluk voltunk annyira aranyos volt, mindig mondta mennyire aranyos, szép vagyok. Meg hogy amikor nevetek milyen kis édes vagyok. De amikor a közös haverjainkkal voltunk, alig puszilt meg, és mindenkinek feltűnt hogy "nem szeret". Én persze nem láttam be, de éreztem hogy valami nincs rendjén. De volt olyan is, hogy amikor elmentem hozzá, tv-zett.. Persze nekem jó volt mert VELE voltam. Hétvégén egy srác rámnyomult. De annyira erőszakos volt, féltem hogy megerőszakol. Harapta a számat, csókolt VOLNA(de nem engedtem). Ismerem látásból, meg hallásból. De nem gondoltam volna hogy ennyire bunkó. Ő nem volt berúgva, én igen. Örültem hogy állni tudok. A combom és a fenekem is lila annyira megszorított. Egész este sírtam, és remegve hívtam fel a barátomat hogy találkozzunk. Az este még megtudtam, hogy egy kis 14 éves csajszival nagyon elvannak, "találkozgatnak".. Kérdezgettem a lányt, de nem voltam bunkó. Mondta hogy a barátom megsem említette hogy velem jár.. Amikor elmentem a barátomhoz már úgy fogadott, hogy én miért oltogatom a lányt?Én rákérdeztem hogy mi van ezekkel a találkozgatással?De mondta hogy ők csak haverok. (De a lánynak tetszik..). Elmondtam neki hogy mi történt velem, és annyit mondott hogy akkor ő ezzel nem tud mit kezdeni, és hogy menjek ahhoz a sráchoz. De mondtam hogy ez nem az én hibám. De most tényleg.. Ha valaki le akar téged kapni te vagy a hibás?!! Mondta hogy miért nem fordítottam el a fejem?Én válaszként azt mondtam hogy elfordítottam. Ő annyit mondott hogy annyi ideje nem vagyunk együtt hogy ezt megbocsájtsa.(tehát majdnem csak azt nem mondta, hogy nem szeretlek bocsi.)

Pedig én csak el akartam neki mondani hogy mennyire féltem, és hogy mennyire sajnálom.De nem érdekelte. Fogtam magam és haza mentem. Végig sírtam az utat, meg a napot is. Aznap elmentem barátnőmmel (akinek a pasija az exem haverja). Megkérdeztem hogy mit beszéltek, erre annyit mondott a volt barátom hogy "szakítottunk mert smárolt xy-nal". Másnap felhívott hogy pár cuccom nála maradt. Mi legyen vele.. Mondtam hogy majd odaadja a haverjának, ő meg nekem. Tegnap pedig találkoztunk de nem ketten, hanem vagy 10en együtt, én a barátnőimmel, ő meg odajött a cuccomat 3 emberen keresztül kaptam vissza. Nagyon rosszul esett.. Próbáltam mindenkinek úgy elmondani, hogy "nem érdemel meg" meg hogy nem illettünk össze. De nagyon fáj, hiányzik. A buli estéjén pedig már azt mondta hogy nem vagyunk együtt a 14 éves lánynak.. Most hétvégén tuti ők is buliznak, és én hülye még ezek után is abban reménykedem, hogy beszélgetünk..

2012. aug. 9. 16:49
 1/6 A kérdező kommentje:

Köszi ha elolvastátok, kicsit hosszú lett.

Még annyit, hogy nem birok itthon ülni. Mindenkit hívogatok, mindig úton vagyok. Tegnap éjfélig sírtam. Sose volt még ilyen senki után, pedig már volt féléves kapcsolatom is.Ez pedig csak 1 hónapos volt!!

2012. aug. 9. 16:53
 2/6 anonim válasza:
Tipikus hülye pasi (már bocsi) szerintem nem érdemel meg téged, ne foglalkozz vele.
2012. aug. 9. 16:58
 3/6 anonim válasza:

Ja meg még annyi hogy szerintem azért bánt ennyire mert nem kaphatod meg. de ez csak az én véleményem.

ha meg szereted szerintem akkor sem kellene vele foglalkoznod :)

2012. aug. 9. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Elmúlt az amit érzett?Egyik napról a másikra?:(
2012. aug. 10. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Tudom, hogy fájni fog, amit most írok, de bele kell gondolnod igazán ebbe az egészbe..

Amikor kettesben voltatok és olyan szépeket mondott, szinte biztos, hogy csak azért mondta, hogy elhidd, hogy "szeret" Téged és meg tudjon fektetni. Nem gondolnám, hogy komolyan gondolta, sőt! Csak szórakozott. Szerintem végig csak arra kellettél neki, nem is szeretett ezekből ítélve. És egyébként is, ahogy írtál róla, ő csak egy komolytalan bunkó, aki egyik nőről a másikra megy (vagy akár a 14 éves kiscsajokra is!). Az ilyennel NEM KELL FOGLALKOZNI!!! Te sokkal de sokkal többet érdemelsz egy ilyennél! Tudom, hogy nehéz, de tényleg ne törődj vele, ez egy b@rom. Próbálj meg olyan fiút találni, aki normális és megbecsül. Aki nem akar mindjárt ez első-második randi után szexet, és ha valamilyen problémád van, nem még neki áll följebb, hanem meghallgat és segít!!!!

Tényleg gondold végig az egész "kapcsolatotokat" szerintem és az ő viselkedését. És lépj túl rajta, ne őrlődj ezen!

Sok sikert és erőt kívánok hozzá!!!.:)

16l

2012. aug. 10. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, csak nehéz. Az érzés is hiányzik. Hogy valakié vagyok. Valakit felhívhatok, kettesben lehetünk. Annyi önbizalmat adott, tényleg..És most megint ugyanott vagyok, a padlón. De már jobban, mint amikor a kérdést kiírtam. Köszi a válaszokat, igazatok van. Csak nehéz felfogni.
2012. aug. 10. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!