Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt párommal már fél éve szakítottam, nem egy okom volt rá. ő akkor még nagyon szeretett, több hónapig próbálkozott, majd hirtelen megutált. Gondolom, mert nem mentem vissza hozzá. De aki annyira szeret, h tud hirtelen átváltani és utálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:05
1/4 okoska31 válasza:
szerelem és gyűlölet között vékony a határ.
A szerelem ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny.
2/4 anonim válasza:
A szerelmet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól. De ha Téged már nem érdekel a srác, akkor mit foglalkozol vele. Tetszene mi ha élete végéig Utánad ácsingózna!
3/4 anonim válasza:
hányszor írod még ki?? :D :D
Amúgy..ha folyton próbálkozott visszaszerezni és folyton nemet kapott az választ ad a kérdésedre. egy pasinak nagy szó, ha megalázkodik, de ha nagyon szeret valakit akkor megteszi, persze hogy fáj, ha már úgy sem kell (véletlen üzenetben küldtem el előbb)
4/4 anonim válasza:
Hogy? Úgy, hogy egy önző személy. Nem fogadta el, hogy nem kellesz neki és vége hanem elkezdett fosni, hogy jaaj mi lesz vele egyedül és nem magában kereste a hibát hanem benned! Jól tetted, hogy ott hagytad a tied felnőtt viselkedés ellenben vele. Senkit nem lehet kényszeríteni, hogy vele maradjon. Az persze más kérdés, hogy mit hitettél el vele de az már az őszinteség témaköre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!