Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Más is ilyen?

Figyelt kérdés

Ha megyünk pl a barátnőimmel vagy a családdal valahova (étterembe, kávézóba, strandra) mindig kinézek 1-2 fiút, aki jól néz ki. Nem szeretnék egyiktől sem semmit, csak "jól esik" szemezgetni, flörtölni velük. Mással is van így? Nem volt még barátom, de ezek a fiúk nem érdekelnek engem annyira, hogy meg is ismerkedjek velük. Esetleg amelyik nagyon jól néz ki, azzal elgondolkozom, hogy milyen lehet vele a csók, de semmi mást. Egyszer majd "pórul járok" egy fiú komolyan veszi és leszólít? Ez normális? Oroszlán a horoszkópom, és olvastam, hogy szeretnek flörtölni. Amúgy van az ismerőseim közt egy fiú, aki tényleg tetszik és szeretnék tőle többet is, de vele nem vagyok ilyen bátor, mint a többi fiúval.

16/L

2012. aug. 22. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Küldj képet privátba:) Na légyszííí:)
2012. aug. 22. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:

GOOOOOOOD SAVE US!!!!

Nah teljesen normális vagy kissé butuska, de aranyos. XD

Miért járnál pórul ha leszólítanak, kicsit negatív vagy a sráccal és már el is kullog, bár lehet, hogy az oroszlánok ilyenkor kis cicákká változnak és ők ijednek be... XD

Aki nem csak szexuálisan vonz hanem szerelmes is vagy belé azzal sokkal nehezebb, mint a többivel. Ez nem is fog változni sajna...

2012. aug. 22. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
"Pórul járok" ez tetszett:DD Ebben nincs semmi rossz,nem csak Te hanem,nagyon sokan még felnőttek is szemeznek,flörtölnek még ha nem is lesz belőle semmi,jó dolog:)Kis nyuszi vagy,azért ezt lássuk be:D
2012. aug. 22. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Képet inkább nem küldök. Ki tudja, lehet már veled is flörtöltem..:D

2012. aug. 22. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Miért lennék nyuszi?
2012. aug. 22. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert nem mersz ismerkedni azzal aki tetszik,meg ha szemezel valakivel,akkor meg attól parázol,hogy mi lesz ha odamegy véletlen hozzád...,de nem cinkelésből írtam,hogy nyuszi vagy,csak aranyos!:)
2012. aug. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!