Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális vagy nem?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, nem sminkelem magam, nem hordok magassarkút, utálom a cicababás holmikat, sose volt festve a hajam és nem cigizek, nem piázok, nem drogozok. mégis már megvolt az első csókom d szűz vagyok még. szerintetek normális vagyok?? :/ (ja és van valakim)

2012. aug. 21. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: anyám tyúkja. A családnevem megelőzi a keresztnevemet és nem örülök, hogy ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel. Büszkén gondolok Mátyásra, az igazságosra, az anyák megmentőjére, Rodolfóra és Pap Lacira. Szeretem a déli harangszót, Erős Pistát, a sárga villamost, a mákos gubát. Itt élek Európa szívében. Vízilabdában mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legszebb női!
2012. aug. 21. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De még mennyire, hogy normális vagy! Több ilyen lány kellene!
2012. aug. 21. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na de jó...
2012. aug. 21. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lennél normális? még szép hogy 14 évesen nem a 10 cm-s magassarkúkban tipegsz, nem vagy kisminkelve mint egy lotyó és még jó hogy nem cigizel, az meg pláne hogy még szűz vagy...ez így a normális...ennyi idősen nem kell követni a "nagyokat"...attól nem leszel Te is nagy...és ha van eszed, akkor még egy db-ig megtartod ezt a "jó szokásod"...

N22

2012. aug. 21. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Az normális, de az nem, hogy valami akkor mégsincs rendben az önértékeléseddel, ha megerősítésre van szükséged. Ha boldog lennél, vagy elégedett az életeddel, akkor nem egy ilyen oldaltól várnád, hogy kapjál egy kevés önbizalmat. Inkább örülj, hogy 'van valakid', és próbálj vele boldog lenni.
2012. aug. 21. 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:
hát..köszi szépen mindenkinek..:D csak majdnem mindegyik fiú ribancnak lát és azért tettem fel a kérdést itt.
2012. aug. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!