Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ez normális egy kapcsolatban?
Ha már több éve együtt vagy a pároddal van olyan, hogy más is megtetszik rajta kívül? És ilyenkor gondolsz is néha rá? Tehát nem csak annyi, hogy meglátsz valakit az utcán és hmm milyen jól néz ki, hanem ennél kicsit komolyabban.
Vagy ha van velem ilyen néha, akkor nem való nekem kapcsolat? :(
Pedig imádom a párom, minden jó vele, nem akarom elhagyni meg semmi, nem azt szeretném, hogy mással legyek csak azért mégis néha eszembe jut. Ez szemétség vagy ezzel mindenki így van? Olyan lelkiismeret furdalásom van!
Te is csak emberből vagy, ne aggódj! Ez teljesen normális, a gondok akkor kezdődnek, ha ennél tovább mész és nem tudsz uralkodni magadon. Szerintem ez mindenkivel előfordul, ne aggódj! Én is imádom a párom, de néha megakad a szemem az utcán valakin. De ettől még nem csalod meg a párod. Ha fantáziálgatsz is vele, az már kicsit problémás szerintem. Mi megbeszéltük a párommal, hogy teljesen normális, ha megnézünk valakit az utcán, hiszen emberek vagyunk, ráadásul még csak vaknak sem születtünk. Természetesen nem nyálcsorgatva, hanem diszkréten!
31/N
Olyasmin pörögsz, ami tök felesleges. Hűséget fogadhatsz, vakságot nem. Természetes, ha látsz egy jó nőt/pasit elképzelheted, milyen lenne vele. Egy jól működő kapcsolatba még apró flört is belefér. Az elismerések begyűjtése a saját önbecsülésed és egészséges önértékelésed miatt is fontos.
Nálunk pl. az sem jelent gondot, ha a párom, vagy én akár egymás társaságában is megjegyezzük, ha látunk egy jó nőt/pasit...jót röhögünk, játékosan húzzuk egymást és kész. Helyén kell kezelni a dolgokat, nem ráfeszülni! Csak lazán! :)
"Az elismerések begyűjtése a saját önbecsülésed és egészséges önértékelésed miatt is fontos."
Ez hülyeség. Ha az ember teljesen tisztában van az értékeivel, nincs szüksége kívülről megerősítésre.
Ha fantáziálgatsz róla a párod mellett, netán azt az egyszer látott illetőt képzeled magad elé, amikor vele vagy, az már eléggé gáz. Amíg nincs ilyen, csak simán megakad rajta a szemed, az még rendben van szerintem.
Én szerintem normális... Én néha elfantáziálgatok kitalált vagy éppen létező pasikról, mittudomén, este lefekvés előtt nagyritkán egy fél óráig, hogy milyen lenne ha... De többnyire csak irreális vágyálom az egész, nincs semmi jelentősége, nem is dörgölöm a pasim orra alá - aki lemerem bármibe fogadni, hogy ugyanúgy fantáziál más csajokról - csak úgy van.
Ettől még barátomra is sokat gondolok, szeretem, imádom, tőle akarok majd gyerekeket, meg minden, de a fantáziámat nem fogom korlátozni, mert minek? Soha nem lennék hűtlen, és aki szerint gáz az, hogy elképzelsz dolgokat, az gondoljon már bele, hogy mit csinál az élete jelentős részében... Elképzeli magát, jó állással, rengeteg pénzzel, magas státusszal, óriási házban, menő kocsival, mintagyerekekkel, minta élettel, tökéletes testtel és külsővel, meg mindenféle ilyesmi... Ez most nem tök ugyanaz? Elképzelsz valamit, de aztán úgyis visszacsöppensz a realitásba, és kész. Ha nem lenne fantáziánk se, szerintem sivár életünk lenne...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!