Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy fél éves kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapja vagunk együtt. Mind a ketten élsportolók vagyunk, neki meg idén van érettségije, és nagyon komoly tervei vannak, rengeteget tanult rá. Csak arra vártunk, hogy legyen végre nyár, együtt lehetünk két hónapot. Erre egy hete mondta, hogy az anyja azt akarja, hogy menjen haza (külföldre), július elejétől augusztus végéig. Úgy gondolom az lenne a normális, ha ennek ő nem örülne, legalábbis nem akarna meggyőzni arról, hogy ez így rendjén van... Értem én, hogy az édesanyja mégiscsak fontosabb, de miért mondja azt, hogy ebben csak én látom a rosszat, s csak ki kell bírni, ne legyek ilyen pesszimista?? Állandóan mondom neki, hogy 7 hónapja heti 1 alkalom iszonyatosan kevés, mindig az a válasz rá, hogy legyek türelmes, még előttünk az egész élet... De basszus :/ Mit tegyek? (17 L, 18 F)
Valahol igaza van, sokat lehettek még együtt. Meg is fogod unni. :D Viszont te döntöd el, hogy hajlandó vagy megvárni, vagy inkább továbblépsz.
2012. jún. 11. 00:03
3/14 anonim válasza:
Barátommal havonta, de néha 2 havonta talizunk. Nagyon Szeretjük egymást és nagyon jól megvagyunk a távolság ellenére is. Jövőre tervezzük az összeköltözést. Szal Te még mindig jobb helyzetben vagy/lennél. Amikor Én találkozok a barátommal általában 1-2 hétig tud csak MO-n lenni, de Március közepe óta itt élt nálunk és pár napja ment haza. Eddig ez a 2 hónap volt a leghosszabb amit együtt töltöttünk. az előtt csak 1-2 hetet havonta/2 havonta. Ha erős vagy kibirod. Távolság nem akadály + persze bizalom kérdése. Ha ugy érzed nem birod ki akkor tartsatok szünetet vagy keress mást.
19/L
2012. jún. 11. 00:30
4/14 anonim válasza:
ennyi idősen ez nem fura.
2012. jún. 11. 00:40
5/14 anonim válasza:
Bennem felmerült az a kérdés, hogy miért nem mész ki vele? Vagy ha már kiment, akkor menj utána egy hétre pl. Látogasd meg. Beszélj vele, hogy mit szólna hozzá. Szerintem érthető, hogy kimegy az anyukájához, főleg ha rég látta. De ez még így jól is elsülhet, kimész hozzá, turistáskodtok kicsit, összehaverkodhatsz az anyukájával, stb.
2012. jún. 11. 00:54
6/14 anonim válasza:
3. vagyok. Ha meg nem akar kivinni akkor meg azt jelenti, hogy "szégyel" az anyukája előtt. Lehet, hogy nem a legjobb szót találtam erre, de hírtelen nem tudok jobbat.
2012. jún. 11. 01:02
7/14 anonim válasza:
Én megértelek, nekem sose ment a távkapcsolat, és utáltam hosszú távon (mondjuk 2-3 hétnél tovább) távol lenni a barátomtól. Nekem legalább heti 1 találkára szükségem van, ha csak együtt alszunk, nincsen más, akkor is.
Ettől függetlenül barátodat is megértem - bár szerintem te is - csak zavarna, hogy ennyire nem törekszik áthidalni ezt a problémát. De amit valaki írt, hogy menj vele, az jó ötlet.
2012. jún. 11. 01:10
8/14 anonim válasza:
hat 1 hónap nem a világ vége :D vannak akik havonta talalkoznak csak.... szal..
2012. jún. 11. 01:20
9/14 anonim válasza:
Gondolj azokra,akiknek a társuk katona. Nekik mennyi idejük van egymásra?
2012. jún. 11. 08:58
10/14 A kérdező kommentje:
Ki is megyek, de csak egy hétre kb. Igazatok van, kicsit túlreagálom, "jó" látni, hogy vannak ennél sokkal szarabb helyzetben is párok :/ köszönöm a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!