Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez? (Normális válaszokat légyszi)
Figyelt kérdés
Miért van az hogy 16 éves létemre könnyebben odamegyek ismerkedni a 18-22 éves lányokhoz, mint a korombeliekhez? Szerintetek ezért nincs még nagyon barátnőm, mert az idősebbekhez megyek oda ők meg nem akarnak náluk fiatalabb barátot?2012. aug. 19. 13:50
1/2 anonim válasza:
Senkire nincs ráírva, hány éves. Belsőleg is érettebben gondolkodsz? Mert szerintem itt (18-16) még nem olyan nagy a korkülönbség, hogy ne járhatnál idősebb csajjal.
2/2 anonim válasza:
Ezt azoktól az idősebb lányoktól kéne megkérdezned, akik elutasítanak, hogy azért van-e ez, mert fiatalabb vagy. De azért ennek megvan az esélye.
Én is 18 éves voltam, amikor megismertem a mostani páromat, aki 2 évvel fiatalabb nálam. Akkor én kisfiúnak tartottam, hiába érezte ő magát akármilyen érettnek, nem tudtam volta férfiként tekinteni rá. Aztán eltelt 10 év és összejöttünk, mostmár nem számt az a 2 év.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!