Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem hív sehova?
A páromnak most volt a névnapja a napokban, elhívták a haverjai sütögetni. Meg se kérdezte, hogy esetleg mennék-e én is.. És ez nem az első eset. Nem is találkoztam még a barátaival. Jó persze nem akarok menni egy esti sörözésre, de ez a szülinapozás.
Én hülye meg mindig hívom, pl kedden lesz egy családi program, meghívtam rá.. De inkább lemondtam..
Normális ez így, hogy én meghívom szinte mindig, ő meg szinte soha?
A kérdés egyszerű honnan tudod hogy nem qúr félre?
Az én exem a saját lakásomba hívta fel az ő exét qúrelni..
Persze míg én dolgozta 12 órába hogy fizessem a lakást. :P
Pecsenyétsütni.... persze persze...
Annyira király, hogy egy rohadt választ nem kapok a kérdésemre...
Én nem vagyok olyan hülye, hogy ne tudjam, hogy félre kúr vagy sem. Az már a te bajod, ha nem tudtad...
De túlléphetnénk ezen esetleg? Látszik, hogy átrakták ebbe a kategóriába, sok idióta válaszolgat itt, normális választ meg nem kapok. Legyetek büszkék magatokra
kérdező!
Te egy buta naív liba lehetsz...ha nem vitt eddig sehova. Vajon miért??? Tényleg elhiszed, hogy sakkozni jár a haverokhoz? :D
Ez gondolom természetes,a nő a barlangban maradt és csinálta a dolgát,a férfi meg házon kívül csinálta a dolgát a történelem elején.Én is otthon hagynám a párom hogy ne kelljen visszafogni magam,aztán persze a nő által szervezett programon a nő diktál és a férfinak kell alkalmazkodni,ezek mind csak egyeztetés kérdése.
Én személy szerint nem várnám el hogy korlátozza értem a szabadságát,de elmondanám hogy velem többet foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!