Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem hív sehova?
A páromnak most volt a névnapja a napokban, elhívták a haverjai sütögetni. Meg se kérdezte, hogy esetleg mennék-e én is.. És ez nem az első eset. Nem is találkoztam még a barátaival. Jó persze nem akarok menni egy esti sörözésre, de ez a szülinapozás.
Én hülye meg mindig hívom, pl kedden lesz egy családi program, meghívtam rá.. De inkább lemondtam..
Normális ez így, hogy én meghívom szinte mindig, ő meg szinte soha?
Nem, nem vitt sehova. De este sörözni hát nekem rohadtul nincs kedvem, nem is kell hívnia oda.
Különben egy csomó helyre megyünk együtt, találkoztam már 2-3 barátjával, a teljes családjával.
De nem bizonygatom, úgy sem csal meg. És nem vagyok naiv.
De úgy látszik, felesleges volt feltenni a kérdést, mert ide csak ilyen nyomorult fogyatékosok járnak, akik szerint mindenki megcsal mindenkit. Talán nem magatokból kéne kiindulni. Egyes körökben nem a megcsalás a menő, hanem a hűség.. Csak ez tudjátok, nem a putriban van.. :)
Hagyjuk, inkább megoldom egyedül.
Ilyen hülye emberek nem tudom, hogy léteznek.
Büszkék lehettek magatokra, ha a ti világotokba mindenki megcsal mindenkit és nem létezik szeretet és tisztelet.
Sajnállak titeket.
Megpróbálok válaszolni én is a kérdésedre, hátha sikerül.
Szerintem az, hogy nem hív el téged több alkalommal valahova, az nem normális. Kell a szabadsága, nem szabad korlátozni stb. De én úgy látom a kérdésed alapján, hogy sokkal többet adsz, mint amennyit kapsz és ezért nincs meg az egyensúly kettőtök között.
Tartsd meg te is az ő névnapját vagy szülinapját, tök mindegy és hívd el a barátait is. Nem kell mindig megvárni, hogy ő hívjon el téged, te is vedd ki a részed.
Igen, büszke vagyok magamra. Remélem te is magadra, hogy a párod egészen jól beetetett téged azzal, hogy sörözni megy xd Átvert, mint egy kupac szart.
Kukkold meg mit csinál.
Biztos, nem csajozik, mert hallottam is, ahogy a tesójával telefonál, aki fiú. És szóvá tettem neki nemrég, ennek örömére elhívott, de így meg már semmi kedvem hozzá.
Sokat vagyunk együtt, szinte minden alkalommal megyünk valamerre, találkoztam már 2-3 barátjával, akikkel koncerten voltunk, illetve találkoztam már az egész családjával is, szóval komolyan gondolja. És tuti biztos, hogy nem csal meg. Én vagyok az első barátnője, odáig van értem, a tenyerén hordoz... Sokatbeszélünk a közös jövőnkről is, szerintem ő még jobban beleéli magát, mint én.
Nem vagyok naiv, sőt, szinte semmit sem hiszek el. Nem tervezek előre,hogy majd összeköltözünk, ki tudja, mi lesz 1 hét múlva. Inkább ő a naiv, ha már itt tartunk..
De mindegy, nem érdekel a többi válasz, nem érdekel most ez az egész.
Van nagyobb gondom is, majd foglalkozok ezzel, ha lesz hozzá erőm... Addig meg rohadtul nem fogom sehova sem hívni, főleg nem családi eseményre...
Persze, mert úgysem kapok normális válaszokat, a moderátorok meg mindig iderakják, ebbe a színvonalas kategóriába...
De tanultam belőle, többet ide nem írok, az tuti.
Szia!
Nekem is volt egy barátom aki sose hivott el sehova, én akartam elhivni majálisozni és az volt a válasz"meglátom hogy mit talált ki a haverom, ha semmit akkor majd elmegyek" (aztán kiderült hogy egy másik lánnyal is járt párhuzamossan)
Én tapasztalatból csak ilyenre tudok gondolni, de lehet hogy a te fiúd csak simán bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!