Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak és Nők! Én vagyok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utánfutó kérdése:

Férfiak és Nők! Én vagyok túl szigorú, vagy normális amit kérek a páromtól?

Figyelt kérdés
Van (vagy csak volt) egy 6 éves párkapcsolatom. Ebben a 6 évben számos összejövetelt/bulit éltünk meg együtt és sajnos 100 esetből 99-ben a párom többet ivott a kelleténél (sajnos neki 3-4 sör is elég ehhez) és olyan dolgokat tett, amivel megalázott, szégyenbe hozott, vagy csak szimplán bunkón viselkedett velem! Most, hogy egy részéről történő megcsalás után próbáljuk (próbálom) helyre hozni a kapcsolatunkat, elvárható-e a részemről, hogy megígérje nekem, nem iszik többet 3-4 sörnél a közelgő buliban, mely a legjobb barátja hazajövetelét (külföldről) hivatott megünnepelni? Szerintetek érdemes ebbe a kapcsolatba több időt és energiát fektetni, ha ennyit se képes tenni kettőnkért? Végül is miatta vagyunk mélyponton, és az ivászatai is mindig rosszul végződtek. Vagy ti is úgy látjátok, hogy veszett ügy?
2012. aug. 22. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholista és még meg is csal??? Főnyeremény...

Gondolkozz már néha egy kicsit.

2012. aug. 22. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ő már nem fog megváltozni. Ha normális kapcsolatot szeretnél (már miért ne szeretnél?), ott kell őt hagynod, hadd élje úgy az életét, abban a stílusban, ahogy ő akarja.
2012. aug. 22. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyen kapcsolatban élni. Teljesen lerombolod az össze önbizalmadat. Hidd el, hogy mást érdemelsz. Azt, hogy megcsalt, hogyan tudod megbocsájtani? Ez nem egy kis eset. Lépj ki a kapcsolatból, élj egy kicsit egyedül. Aztán jöhet egy új kapcsolat, és majd meglátod, hogy mennyivel jobb tud lenni... Tényleg lépned kell.
2012. aug. 22. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne folytasd vele a kapcsolatot, te jó szándékból tennéd amit tenni akarsz, ő nem hogy ezt nem veszi észre, de az alkoholról nem tud lemondani a kedvedért. Szerintem nem igazán érdemli meg hogy foglalkozz a dologgal, hova tovább meg is csalt téged, ami szerintem alapvetően nem megbocsájtható. De ez egy vélemény, sok sikert a megoldáshoz.
2012. aug. 22. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdezö, azt kell mondjam, nem érdemel meg téged! Megcsalt, te vele maradtàl. Ezek utàn azt gondolhatja hogy nàla vagn a gyeplö! Ne engedd.
2012. aug. 22. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nem érdemes ebbe energiát pocsékolni. Hagynám a francba. DE ez csak az én véleményem.
2012. aug. 22. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:

100 buliban 99-szer aláz? Normális vagy, hogy még vele vagy?? Majd ha a gyerek előtt is ezt teszi és azt látja a fiad, hogy anyu lábtörlő, akkor mit fogsz érezni?

És nem, nem mentség, hogy csak ha iszik...mert ha most az italtól jön elő ez a viselkedés, akkor később majd a stressztől vagy attól, hogy tudja, bármit csinálhat, mert te hagyod neki.

2012. aug. 22. 11:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok a sok visszajelzésért!

Mindenkinek nagyon köszönöm!

Kellett egy megerősítés, mert már kezdtem elveszíteni magam, és elhinni, hogy tényleg én vagyok hülye.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!

2012. aug. 22. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Idült alkoholistával akkor sem érdemes együtt maradni, ha nem aláz széjjel és nem csal meg. Gondolj bele, mi lesz ezzel az emberrel újabb 6 vagy 10, 20 év múlva. Akkor akarsz majd új életet kezdeni? Na ugye...
2012. aug. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!