Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogy a páromtól mindenhova engedély kell kérjek?
17 éves lány vagyok a barátom 19. 1 éve vagyunk együtt.
Sokat vagyok a barátommal szinte mindennap ott vagyok és sokat is nála alszok főleg hogy itt a nyári szünet. Tegnap haza jöttem tőle és megbeszéltük, hogy ki megyek hozzá de aztán még se mert nem volt kedvem odáig elkullogni ebben a melegben főleg hogy én járok ki mindig!Mondtam neki nem akarok menni, erre ő mi az hogy én felrúgom azt amit megbeszéltük de akkor is jöjjek ki! Össze vesztünk de aztán megbékélt vele. Ma váratlanul anyukám elhivott a városba, hogy befizeti a számlákat elmegyünk bevásárolni és mondtam a páromnak ő meg egyből mér nem hozzám jössz akkor inkább,hozzám is jöhettél volna akkor vagy maradjál otthon. Veszekedtünk később megbékélt vele. Felhív hogy hol vagyok mit csinálok fényképezzem le hol vagyok nem e csalom meg. Aztán felhivtam hogy nem sokára megyünk csak anyu beakar menni az Árkádba egy fagyira. Mérges lett hogy én hogy mertem meg h pasizok stb.Kérdezem erre is engedély kell? Mondja igen! Arra és engedély kell hogy elmehessek családomml valahova mondja igen! :(:(:( hogy lehet ilyen ? bocsi hogy ilyen hosszú és helyesirái hibák vannak.
hát szegény van baja,
szoktasd hozzá, hogy ez nem igy müködik, oda mész akkor ahova amikor akarsz, nem vagy a tulajdona, de ha most hagyod, és ugy ugrálsz ahogy ö fütyül, késöbb már nem fogsz tudni változtani a dolgon
majd megszokja mi a rendszer, és nem mellesleg, ha egy kicsit öntudatosabb a lány akkor a fiu is jobban ragaszkodi hozzá
Úristen, azonnal hagyd ott!
Nyisd fel a szemed, ez egy nem normális alak!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!