Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saajtt kérdése:

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
a legjobb barátom egy fiú.. és az egyik legjobb lány barátnőmmel jár.. de az egyik nap összeveszett a legjobb barátom a barátnőjével és elég szarul érezte magát.. .:/ lent ültünk a rakparton (a többi barátunkal) és egyszer meggfogta a kezem de úgy poénból vagy hogy mondjam... aztán elmentünk kajálni akkor is fogta a kezem. miután kajáltunk visszamentünk a rakpartra. lefeküdtünk a patkára én nekidöltem beszélgettünk közben fogtuk egymás kezét ő ismogatott engem.. :/ aztán elkísértek és amikor elbúcsúztunk hosszan megölelt és miután elengedett visszajött és adott egy puszit.. :/ azután a legjobb haverja írt barátnőmnek egy sms-t hogy ha hazaérek nézzem meg a facebookom.. hazaértem megnéztem és azt írta hogy szerte.. nem tudom mit tegyek :/ jóvolt vele a rakparton és teljesen össze vagyok zavarodva... nem tudom hogy mit tegyek nem szertném megbántani se őt se a legjobb barátnőm (akivel most jár) felmerült bennem hogy járjunk de nemtudodm mit tegyek :// :s szerintetek?

#legjobb összezavarodva
2012. aug. 21. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor mégsem a legjobb barátod ez a fiú. Mivel éppen azt ecseteled, hogy ő többet érez barátságnál és te is fontolóra vetted, hogy járjatok.

A legjobb barátnődről meg annyit, hogy remélem, ha összejössz ezzel a fiúval nem lesz akkora hülye, hogy a barátnőd marad. Te is elszégyellhetnéd magad, hogy egyáltalán ilyeneken gondolkozol. Nem tudom, hogy én vagyok maradi vagy mivan, de azt veszem észre, hogy a mai fiataloknál nincs olyan, hogy barátságon belüli tisztelet. Soha semmi pénzért nem álltam volna le egyik barátnőm pasijával sem, mégha hű de jól nézett ki sem! Ez nálunk mindig tabu téma volt.

2012. aug. 21. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs mese barátnődet ki kell iktatni.

Segítek ha kell meg kell tervezni és figyelni minden apró nyomra.

Láthattad mennyi mindenre oda kell figyelni a Miami helyszínelőkből

Ha gondolod jussak eszedbe segítek ha kell.

2012. aug. 21. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

1. le kellett volna állítanod a srácot már a rakparton az első kézfogásnál.

2. az hogy összevesztek nem egyenlő a szakítással, ne is nyugtasd a lelked ezzel.

3. nem gondolod, hogy el kéne mesélned ezeket a barátnődnek? milyen barát vagy?

4. mit vársz egy olyan fiútól, aki ilyen könnyen vált?

5. gondolom azt már fölösleges is leírnom, hogy az ő kapcsolatuknak közel sincs vége, ezután jön majd a se veled-se nélküled kibékülős rész.

6.és így a végén az egészről csak ennyi jutott eszembe, hogy minek az embernek ellenség, ha vannak barátai???

2012. aug. 21. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:

már aznap este mielőtt ez az egész történt írt neki hogy legyen vége... és rájöttem hogy nem azt élveztem hogy vele voltam havem hogy volt nekem valaki akiben bízhatok és vigyáz rám stb.. és megmondtam neki hogy én nem érzek többet barátságnál..

barátnőm meg azt akarta hogy járjunk de mondtam neki hogy nem (és ezt őszintén mondta)

2012. aug. 22. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!