Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy mindig a pasi fizet?
Ha szeretem valakit és szívesen fizetek akkor nem zavar. Ha meg mondjuk hülyére akarna venni, vagy csak lenyúlni akkor csááóó.
Én ha fizetek, akkor azt a saját döntésem miatt teszem, nem mert valaki befolyásolt, és emiatt nem is fogom számon kérni.
A kérdéstől függetlenűl: azért mert valaki férfi, még a nő várja el már, hogy mindent ő fizessen. Valahogy néha az az érzésem támad: ha a pasi nem fizet, akkor lelép a nő...
Néha azt érzem még, a csajok mevásároltatják magukat a pasiknál. Vagy minden felesbe vagy sehol. Nálam ez az elv érvényesűl.
Ha csíptek egymást, nem gáz. Ha igazán szeret, nem számolja a pénzt, amit rád költ. Én legalábbis nem tenném/teszem.
Persze a pénz felelősség, és ezért figyelni is kell rá!
Akkor meg ezt meg kell beszélnetek (tudnia kell erről a kötelezettségedről), és szervezzetek olcsóbb programokat, főleg akkor, ha ez számodra kínos.
És ha közös életetek lenne, akkor hogy alakulna a hazaadás? Erre nem kell válaszolnod, de azért ezen is gondolkozz el!
Hát,én azonnal faképnél hagynám azt a lányt,aki elvárja,hogy mindig én fizessek.De ez én vagyok,vannak olyan srácok,akiknek természetes,hogy mindig ők nyúlnak a tárcáért.
De azt is el tudom képzelni,hogy a barátodnak valóban rosszul esik,hogy mindig ő fizet,csak nem szól,mert illedelmes és nem akar megbántani- miközben várja,mikor adsz már be Te is valamit a közösbe.Szerintem az a legegyszerűbb,ha erőt veszel magadon,és nyíltan, virágnyelv nélkül beszélsz vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!