Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a pasi fizet? Pl: minden egyes pékségnél, mindig, amikor csak éhes lesz a lány?
Nálam ez nem igy van...ha éhes vagyok akkor veszek magamnak ennit:)
Ha netán ott van a párom is,megkérdezi hogy mit kérek és mikor fizetnék,szokta mondani,hogy hagyjam!Vagy ha meghiv az is más:)
Én nem szeretném ha mindig ő fizetne...bunkóság egy kicsit:S
dehogy, mi pl megszoktuk hívni egymást... egyszer mondjuk én fizetek egyszer ő... változó
(ami az enyém az az övé is elv alapján)
pl. ma hamarabb mentem haza.
a barátnőm és az ő egyik barátnője pedig bennt maradtak.
mondtam a bnőmnek, hogy megyek haza tanulni, de csak annyit kaptam: "ilyen korán, még kaját se vettél nekem".
még ha viccnek szánta is volna, elég gagyi lett volna:S nem
sztem.....sztetek?:D
Ez bunkóság!Én soha nem monanék ilyet a barátomnak,még viccként sem!!!
És nem is szeretem ha ő hiv meg...
Nem kihasznál?
Én alapból nem hagyom hogy a pasi fizessen helyettem bármit is. Egyszer kétszer esetleg ha otthon hagyom a pénzem... egyébként nem.
Ha meg a csaj elvárja hogy mindent te vegyél neki akkor ott érdemes meggondolni hogy lehet csak arra kellesz neki hogy több zsebpénze maradjon. Sajnos vannak ilyenek.
tíz hónap járás után csak erre kellennék neki? nem hiszem..
am. egy ilyen szitu után nekem "mit illene mondanom"?
tennem?
Már nem az a kor van, h a férfi 100%-ban eltartja a nőt, szerencsére.
Illik meghívni, a nőnek meg visszahívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!