Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a pasi fizet? Pl: minden egyes pékségnél, mindig, amikor csak éhes lesz a lány?
Szóval te szoktál neki venni kaját igaz? Mindig, vagy csak ritkán? Mert lehetséges hogy sikeresen elhitetted vele hogy ez így normális, hogy mindent te fizetsz.
Ezentúl ne vegyél neki semmit. Vagyis megveheted, de a pénzt kérd el tőle.
igen, szinte mindig.
de ha megyünk valahová, ált. azt is én fizetem...
fagyi, mozi, színház, strand...stb...mindent gyakorlatilag.
18ff
Nem kell eltartanod, nem vagy az apukája se a férje. Ha elhívod valahová, akkor igen, vehetsz neki ezt-azt (fagyit...) de sokszor neki kéne meghívnia téged. Tudod annyit kell adnod, ami neked jól esik, és nem azt amit elvár tőled.
Viszont az is igaz, hogyha ennyire hozzászoktattad, hogy mindent mindig te fizetsz, akkor ezt nem vonhatod meg csak úgy, mert azt hiszi már nem szereted.
Meg kell vele beszélned. Mondd meg egyenesen, hogy szereted őt, de mostantól azt szeretnéd, ha sokszor ő hívna meg téged. Persze ettől függetlenül ha úgy érzed, adhatsz te neki többet. De ez után a beszélgetés után tudhatod meg, hogy miért van veled.
Én szeretem ha egy férfi meghív. De sokszor visszahívom. Általában nem ugyanaz az arány, kb 1 a 3-hoz.
30/N
utolsónak: ha olvastad a történetet, akkor arra válaszolj.
tom egy norm kapcsiban ez van, de valamiért nálunk nem. elrontottam az elején....
hát barátom eléggé:) én max az 1. 2. randin fizetek, és cső, vagy ha valami 100ft-s cuccokat...de pl belépőt..persze nekem is alig van pénzem:)
most ezzel igazából nemtudsz mit kezdeni...ha megmondod neki h többet nemfizeted akkor bunkónak fog tartani vagy azért mert ezt mondtad vagy azért mert ő nemis gondolta h mindent te fizess, és hát neked kell eldöntened h kihasznál vagy sem...ismerek olyan lányt (osztársma) akinek a pasija nagy miller és a csajszi ígyvan h "idejevotl h megvegey azt a 40ezres órát nekem...már 1 hónapja kinéztem" max annyit tudnál csinálni h 1x 2x aztmondod h most nincs nálad pénz...aztán ő fizesse, ha meg majd megjegyzi h miaz h nincs nálad pénz..mond meg neki h babám viszlát rajtam nemfogsz élősködni (bár olyan pasit is ismerek akinek a legjobb nője van, a pasi tudja h csak a pénzéért van vele a csaj de nemakarja dobni már más csaj nemállna vele le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!