Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vélemény?

Figyelt kérdés
Nos, 6 hónapja van egy párkapcsolatom.. Én 15 éves vagyok (L), ő 20 (F)! Az első két hónap vele szörnyű volt. Mindennapos vita.. hiszti.. Azonban mostanra már egészen jól megvagyunk. Ő azt mondja, nem érzi magát full boldognak, hanem pont jól. Ha elveszítene, akkor hiányérzete lenne.. mivel már megszokta, hogy a mindennapi életéhez tartozom. Apróságokon felkapja a vizet. Ha én csinálok valami, úgymond rosszat.. akkor már kitör a világháború, de ha ő.. akkor az természetes dolog, hogy megbocsájtjuk.. Tegnap tesómmal a nőjével.. 2 sráccal meg egy csajjal elmentem falunapra.. [motorral] úgy volt nem leszünk estig és ha hazajövök találkozom a barátommal. Nos ez a nap teljesen elment, mert mentünk mozizni meg hasonló. Kiakadt mert nem hivtam fel, hogy elmondjam mivan, és hogy nem fogunk találkozni. Valamilyen szinten igaza van.. Most szünetet kért. Mi legyen?! .. Én nem mondom, hogy rosszul érzem magam ebben a kapcsolatban, de azt sem hogy maximálisan boldog vagyok. Nem igazán tudom elviselni, hogy minden kis apróságért leb*sz .
2012. aug. 21. 11:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.:( Nekem hiányzik.. és szeretem..:(
2012. aug. 22. 10:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Pedig jobb lesz így, hidd el! Nem fog mindenért letolni téged.
2012. aug. 23. 08:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!