Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vélemény?

Figyelt kérdés
Nos, 6 hónapja van egy párkapcsolatom.. Én 15 éves vagyok (L), ő 20 (F)! Az első két hónap vele szörnyű volt. Mindennapos vita.. hiszti.. Azonban mostanra már egészen jól megvagyunk. Ő azt mondja, nem érzi magát full boldognak, hanem pont jól. Ha elveszítene, akkor hiányérzete lenne.. mivel már megszokta, hogy a mindennapi életéhez tartozom. Apróságokon felkapja a vizet. Ha én csinálok valami, úgymond rosszat.. akkor már kitör a világháború, de ha ő.. akkor az természetes dolog, hogy megbocsájtjuk.. Tegnap tesómmal a nőjével.. 2 sráccal meg egy csajjal elmentem falunapra.. [motorral] úgy volt nem leszünk estig és ha hazajövök találkozom a barátommal. Nos ez a nap teljesen elment, mert mentünk mozizni meg hasonló. Kiakadt mert nem hivtam fel, hogy elmondjam mivan, és hogy nem fogunk találkozni. Valamilyen szinten igaza van.. Most szünetet kért. Mi legyen?! .. Én nem mondom, hogy rosszul érzem magam ebben a kapcsolatban, de azt sem hogy maximálisan boldog vagyok. Nem igazán tudom elviselni, hogy minden kis apróságért leb*sz .
2012. aug. 21. 11:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez nem kapcsolat.. de ti tudjátok.
2012. aug. 21. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ő azt mondja, nem érzi magát full boldognak, hanem pont jól. Ha elveszítene, akkor hiányérzete lenne.. mivel már megszokta, hogy a mindennapi életéhez tartozom. "

IGEN EZ A SZERELEM!!!!!! -.-

most komolyan ilyen életet akarsz, hát olvasd már el amit leírtál, nevetséges az egész ,amit szerencsétlenkedtek!!!

te jó ég...keressetek olyan párt akit szerettek is, hagyjátok egymást békén...

2012. aug. 21. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:

15 évesen miért kezdesz egy 20 évessel?

Persze, később nem számít soknak ez az 5 év, de ebben a korban, bocs, hogy ezt mondom, de nem normális dolog...

Szerintem jobban járnátok mindketten ha saját korosztályban keresgélnétek...

2012. aug. 21. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
15 évesen minek vagy együtt valakivel akivel nem vagy maximálisan boldog???? Ennek semmi értelme. Én ugy veszem ki a szavaidból hogy Te csak azért vagy vele hogy legyen valakid..... ez pedig nagyon gáz...
2012. aug. 21. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
a kis pedobear! :DDD
2012. aug. 21. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:

"15 évesen miért kezdesz egy 20 évessel? "

Nem tudtad hogy minden 15 éves lány érettebb a koránál?

/sarcasm

2012. aug. 21. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért a korkülönbségbe köttök bele, itt nem ez a baj. Amúgy a történet leírása alapján még pont hogy a lány viselkedik érettebben, mert egyrészt elismeri, hogy valamilyen szinten hibás a kialakult helyzetért, másrészt meg a fiú elég gyerekes, hogy mindenen kiakad és leb*ssza.

Egyébként meg a lánynak azt tanácsolom, hogy hagyja ezt, ez nem kapcsolat így.

2012. aug. 21. 15:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm a normális válaszokat.. Hát nem tudom.. Igazából valóban én érzem mi van. És ez szerelem.. csk tudjátok.. nem az igazi. Nem az a nagy lángolás.. De azt tudom, hogy szeretjük egymást. Még a hisztik, viták után is. Nem értem miért vagytok ilyen negatívak. Tudjátok ..van ez a ..Megkérdeztek egy öreg házaspárt.. hogy hogy együtt vannak még. és azt mondták, hogy régen nem eldobták ami elromlott, hanem próbálták megjavítani. Persze én tettem fel a kérdést, ez valóban igaz... De ..mindegy. Talán ha megtudom vele beszélni a dolgokat.. és jobban odafigyelünk, akár mehet tovább ;)
2012. aug. 21. 18:29
 9/12 A kérdező kommentje:
nos emberek.. a mainapra.. a barátom szakított velem.. jobban mondva már az ex.. Szóval a kérdés tárgytalan..:(
2012. aug. 21. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
ez így lesz a legjobb mindkettőtöknek
2012. aug. 22. 09:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!