Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha egy pasinak 27 évesen nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Tudom, most mindenki elkezd ítélkezni és azt gondolja ez is csak arra megy, de NEM, nem erről van szó! Nekem fontos egy férfiban, hogy feltudjak rá nézni, hogy biztonságérzetet nyújtson ( ő legyen az erősebb, az okosabb, a határozottabb sb..) tehát FÉRFI legyen. Megismertem valakit akire felnézek egyrészt a munkája miatt, mert nagyon ügyes a szakmájában ez nekem mindenképp imponáló. Szerény körülmények között él, ami engem egyáltalán nem zavar!!!! Ami furcsa volt viszont, hogy nem érdeklik az autók különösebben és jogosítványa sincs, nem is tervezi! (de nem azért mert nincs rá pénze, hanem inkább szüksége) Pedig az sosem árt ha van az embernek, mert bármi történhet... Rájöttem, hogy ez engem kicsit zavar (lehet dobálni a köveket) Az, hogy valaki tudjon vezetni és eltudja vinni a barátnőjét kirándulni kikapcsolódni (nem feltétlen saját költségére)akár egy Ladával, Trabanttal vagy akármivel és ő legyen a FÉRFI aki vezet én meg a NŐ aki ül mellette szerintem jó dolog, főleg a mai tömegközlekedési viszonyokat nézve... Mégha autója sincs engem az se érdekelne, de ez az érdektelenség az egész iránt nekem picit zavaró.... Természetesen ez nem von le semmit a srác értékeiből!

Fiúk akik most elítéltek, valószínű ti is hasonló helyzetben vagytok mint ő, és a szivetekre vettétek tehát nem érdekel ki milyen "menő" arc nélkül írogató!

Lányok ti meg ne támadjatok, mert azzal csak meghazuttoljátok saját magatokat, inkább normális őszinte válaszotokat várom, hogy titeket ez mennyire zavarna... és légyszi mellőzzétek az általánosságokat, hogy: nem az a fontos, hanem a szerelem meg a bla bla... Tudom, hogy nem az a fontos, most nem erről van szó! Na köszik :)

2012. aug. 20. 23:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%

en 26 eves vagyok, engem sem erdekelnek s kocsik (sem a foci), jogsim sincs es nem is tervezem hogy legyen

anyagi hatterem megvan hozza, sot meg apam is csesztet evek ota hogy megajandekoz 1 kocsival, csak vizsgazzak le, egyszeruen nem erdekel, meg a csaladi autoban sem ultem volan moge ennyi idosen

2012. aug. 21. 11:32
 32/39 anonim ***** válasza:

Skydive:

Ha figyelmesen olvastad volna, észrevetted volna, hogy nem rólad írtam (pl.: hol írtam, hogy minden 25 körülinek az apja vett autót??). Légy szíves ne adj olyat a számba, amit nem írtam!

Egy pillanatra sem állítottam rossz fénybe az autós társadalmat. Ha jobban átfutod, itt nem a jogsi mellett, vagy ellen agitálok. A kérdező nem azt kérdezte, hogy "szerintetek hasznos a jogsi?". Más a téma.

Ezek után, ha végigfutod még egyszer a hozzászólásom, szerintem világos, hogy mit akartam mondani.

Ha esetleg megsértve érzed magad, bocsánat.

2012. aug. 21. 11:42
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal férfiasabb, hogy mindenhova biciklivel járok, és olyan combom van tőle, hogy lyukat rúgok a betonfalba is, ha kell. Aki szerint a férfiasság kelléke a kocsi meg a vezetés, az egyszerűen beszopta azt az értékvilágot, amit a média elétett, no meg a női anyagias szemlélet is benne van, természetesen. Amúgy van kocsim is, de csajozás esetén meg sem említem, hadd váljon el az ocsú a búzától.:)
2012. aug. 22. 01:48
 34/39 Skydive ***** válasza:

Azon akadtam fent, hogy egyáltalán megemlítetted, hogy a 20 éves ficsúr kocsit kap az apjától és ettől férfias lesz. Itt egyáltalán nem erről van szó, hanem arról, hogy egy 27 éves férfi még vezetni sem tud, pedig már meg lenne a lehetősége rá. Nem is a saját kocsi a lényeg, csak a lehetőség, hogy ha akármi van, akkor kéznél legyen a jogosítvány. Elhiszem, hogy ennek hiánya picit zavaró lehet.

2012. aug. 22. 09:32
 35/39 Skydive ***** válasza:

#doktorrossz

Te is félreértetted a kérdést. Olvasd az előző válaszom.

2012. aug. 22. 09:33
 36/39 anonim válasza:
73%
Igenis egy férfi csak akkor férfi, ha van jogosítványa. A nőnek pedig a konyhában a helye. Gondolom ezzel is egyetért a kérdező.
2012. aug. 29. 00:01
 37/39 anonim ***** válasza:
55%

Én leszarom, hogy ez zavarja-e a nőket. (Normális nőt nem zavarja. Ha meg nem tetszik, el lehet menni.) Nekem nem kell se jogosítvány, se kocsi. Nem fogom más birkák elvárásai miatt beszerezni ezeket. (Főleg nem ebben az országban.)

19/f

2012. szept. 13. 13:28
 38/39 anonim ***** válasza:
A jogsi sokak szemében az igazi felnőtt férfi bizonyítványa.
2012. szept. 13. 14:26
 39/39 anonim ***** válasza:

Bár már régi kérdés, de kedves kérdező, én maximálisan megértelek és engem is kezd nagyon zavarni, hogy a párom 3 év után sem akar jogosítványt..

(kapna autót, és ki is fizetné neki a család , akik folyton noszogassák, hogy csinálja már meg, de nem akarja).

Amíg nem kezdtük el a babaprojektet, addig nem zavart de most már nagyon kezd idegesíteni, mivel már szinte óvodásnak érzem magunkat a családban, mert minket mindig cipelni kell ugye ide-oda családi rendezvényekre stb.

Ezért mindig másokra vagyunk utalva.

Ha kellene valami bútor vagy olyan dolog amit nem lehet elhozni gyalogosan , akkor ugye azt már nem tudjuk megoldani, ezért valamelyik szülőnek vagy nagyszülőnek kell szólni. (és hozzáteszem 30 felettiek vagyunk)

Ha nyaralni megyünk , akkor mindig nézni kell hogy akkor most a szállás közel legyen a buszmegállóhoz, vasúti pályaudvarhoz stb stb, de olcsó is legyen, de erdős, eldugott részre, helyre már nem tudunk elmenni, mert akkor oda cipelni kellene a bőröndöket, ezért szinte nem is megyünk soha sehova.

Számtalanszor volt már rá példa, hogy azért nem mentünk el valahova mert akkor úristen oda nem jár busz, ha jár akkor is kilómétereket kellett volna gyalogolni , hogy adott helyre odaérjünk , és ezért megint mi történik?: maradunk otthon, vagy elmegyünk sétálni a városba , mindig ugyanazokra a helyekre.

vagy pl. most itt a Covid helyzet, ha el kell utazni szülőkhöz akkor kedvezőbb lenne ha fél óra alatt odaérnénk a másfél helyett(busz) , illetve jó lenne mostanában főleg, elkerülni a tömegközlekedést.

Ha kisbaba lesz, akkor százszor kényelmesebb őt berakni a kocsiba és lemenni a szülőkhöz , nagyszülőkhöz, nyaralni stb , mint felrakni a vonatra vagy buszra.

Ha orvoshoz kell vinni a gyereket, mert belázasodik, akkor kellemesebb nem a buszra várni a lázas gyerekkel, vagy taxira költeni , hanem ott lenne az autó.

Ha még nincs gyerek és terhes leszek, akkor is kellemesebb lenne nem gyalogosan mászkálni vizsgálatokra , ide-oda , hanem biztonságban tudhatnám magam, hogy a párom szépen elvisz.

Ha majd nagyobb lesz a gyermek és edzésre , ide -oda kell vinni a város különböző pontjaira , plusz bevásárolni, plusz intézkedni erre-arra , akkor szinte órákat lehet megspórolni egy autóval, ami valljuk be azért nem utolsó szempont.

Na mármost én nő létemre kell , hogy elkezdjek vezetni , pedig utálok , rettegek a vezetéstől, de nekem kell megcsinálni, mert a párom férfi létére nem akar vezetni.

Sokszor nyugtatom, meg csitítgatom magam, hogy nem baj, meg ha ennyire nem akar, akkor inkább ne is vezessen, de bevállalom, lehet nem vagyok kedves meg önző vagyok, de bennem is van egy olyan érzés, hogy szép most ez is az én feladatom lesz a sok más mellett (házimunka, főzés, később gyermekről való gondoskodás, egy nyaralás megszervezése stb stb.) amíg a párom általában munka után hazajön és játszik , gémel a haverokkal.

Hát nem tudom..kövezzetek meg érte, de ez engem is zavar amióta babát tervezünk és valahol egyet értek a kérdezővel.

Nyilván elhagyni nem fogom a párom emiatt, de sajnos ki kell jelentsem, hogy emiatt én is kevésbé érzem magam nőnek mellette, és valószínűleg kevésbé fogom őt férfinak érezni, amikor majd nagy pocakkal nekem kell magamat elvinni szülni..

Hát ez van...

2020. okt. 10. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!