Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha egy pasinak 27 évesen nincs jogsija?
Tudom, most mindenki elkezd ítélkezni és azt gondolja ez is csak arra megy, de NEM, nem erről van szó! Nekem fontos egy férfiban, hogy feltudjak rá nézni, hogy biztonságérzetet nyújtson ( ő legyen az erősebb, az okosabb, a határozottabb sb..) tehát FÉRFI legyen. Megismertem valakit akire felnézek egyrészt a munkája miatt, mert nagyon ügyes a szakmájában ez nekem mindenképp imponáló. Szerény körülmények között él, ami engem egyáltalán nem zavar!!!! Ami furcsa volt viszont, hogy nem érdeklik az autók különösebben és jogosítványa sincs, nem is tervezi! (de nem azért mert nincs rá pénze, hanem inkább szüksége) Pedig az sosem árt ha van az embernek, mert bármi történhet... Rájöttem, hogy ez engem kicsit zavar (lehet dobálni a köveket) Az, hogy valaki tudjon vezetni és eltudja vinni a barátnőjét kirándulni kikapcsolódni (nem feltétlen saját költségére)akár egy Ladával, Trabanttal vagy akármivel és ő legyen a FÉRFI aki vezet én meg a NŐ aki ül mellette szerintem jó dolog, főleg a mai tömegközlekedési viszonyokat nézve... Mégha autója sincs engem az se érdekelne, de ez az érdektelenség az egész iránt nekem picit zavaró.... Természetesen ez nem von le semmit a srác értékeiből!
Fiúk akik most elítéltek, valószínű ti is hasonló helyzetben vagytok mint ő, és a szivetekre vettétek tehát nem érdekel ki milyen "menő" arc nélkül írogató!
Lányok ti meg ne támadjatok, mert azzal csak meghazuttoljátok saját magatokat, inkább normális őszinte válaszotokat várom, hogy titeket ez mennyire zavarna... és légyszi mellőzzétek az általánosságokat, hogy: nem az a fontos, hanem a szerelem meg a bla bla... Tudom, hogy nem az a fontos, most nem erről van szó! Na köszik :)
Van jogsim, mégsem érdekelnek az autók. Városban teljesen fölösleges és csak pénzkidobás. Ha valami miatt szükséges, taxit hívok, nyaraláshoz pedig bérelek - cserébe nem fizetek a garázsért, a kötelezőt, a szervizt, parkolódíjat és még sorolhatnám, kényelmesebb és anyagilag is megéri.
28/F
25 éves leszek lassan. Az életben nem volt még annyi pénzem egyben, amennyi a jogosítványra kell, a szüleimnek nem tellett erre. Az egyetemre kerülés óta Pesten lakom, itt teljesen felesleges a jogsi meg az autó, sőt itt a jogsi megszerzése is komoly kihívás vidékhez képest.
Jövőre kezdek el dolgozni. Jó időben biciklizem, vagy gyalogolok, télen meg bkv. Nem tervezem a jogsit, soha sem érdekeltek az autók. Talán ha valaha családom lesz, akkor jó ha van a családban egy jogosítvány és egy autó, de ez nem holnap lesz.
(Sokkal jobban zavar az, hogy kb 30 éves koromig esélyem sincs sehogy sem saját lakáshoz jutni, pedig egész életemben végig dolgoztam a suli mellett is.)
Igen baromi férfiatlannak tartom magam, és tudom hogy emiatt sosem leszek alfahím, akire felnéznek a lányok, aki bőgetni tudja a motort végig a városon. Aki menő, mert gyorsan hajt, néha szabálytalanul, és rugdossa a gázt a pirosban. Akivel szóba állnak a lányok, mert nem kell szégyenkezni amiatt, hogy vonattal kell ledöcögni a Balatonra, vagy hogy busszal kell elmenni a moziba.
Örülök, hogy manapság nem a "bla-bla" az érték. Örülök, hogy egy 20 éves ficsúr, akinek kifizették a jogsit, és autót raktak a segge alá a szülők, talpig férfinek számít, biztonságérzetet ad, fel lehet rá nézni, tisztelni stb., szemben azokkal, akik mindenért keményen megdolgoztak, saját erőből szereztek meg. Örülök, hogy nem csak én, de a lányok is így látják.
Az egész gondolkodásoddal baj van: attól férfi, hogy okosabb, erősebb, határozottabb. Eleve alárendeled magadat másnak, nem akarsz kiállni magadért.
A kérdésre válaszolva: ha nincs autója, akkor nem zavar, hogy nincs jogsija, ha autót használ, és nincs jogsija akkor rohadtul zavar.
Párom 29, nincs jogsija, nem is tervezi, nem zavar. (6,5 éve együtt is vagyunk, tehát negatív válaszolók ne várjátok, hogy na majd később meggondolom magam emiatt)
Én tökéletesen megvagyok a BKV-val, a Volán busszal, a MÁV-al, minden ilyen közlekedési társasággal és így nem dobunk ki felesleges pénzt, és nem szennyezzük pluszba a környezetet.
Nem is értem a te hozzá állásod, ne haragudj.
Honnan veszed azt, hogy minden 25 körüli aki autóval járkál az apucitól kapta? ÉS azt, hogy habzó szájjal rugdossa a a gázpedált a pirosnál? Soha nem kaptam semmit apámtól (még gyerektartást sem), mégis autót vettem 23 évesen (igen... olyan öregen...). Igaz a kocsi kb annyiba volt mint maga a jogsi, de mégis autó volt, és igen jó szolgálatot tett annak ellenére, hogy havi 3-4 ezer forintnál nem tankoltam többet (akkor még 260-280 volt) Megtanultam önállóan vezetni. Tetszik vagy nem tetszik, a jogosítvány egy igen hasznos dolog manapság, és inkább szükség mint lehetőség. Számtalanszor bizonyította nekem is. Nem vagyok sem nagyképű, sem pedig apuci pici fia, csak realista. Meg lehet lenni nélküle és is megvagyok (jelenleg nekem sincs autóm). És nem is a kocsi a lényeg, hanem a jogosítvány. Nem vagy rosszabb ember amiért nincs, de én sem vagyok amiért van. Viszont a megléte mindenképpen előny és hasznos dolog is. Ezzel kár vitatkozni, ezért kár lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!