Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha egy pasinak 27 évesen nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Tudom, most mindenki elkezd ítélkezni és azt gondolja ez is csak arra megy, de NEM, nem erről van szó! Nekem fontos egy férfiban, hogy feltudjak rá nézni, hogy biztonságérzetet nyújtson ( ő legyen az erősebb, az okosabb, a határozottabb sb..) tehát FÉRFI legyen. Megismertem valakit akire felnézek egyrészt a munkája miatt, mert nagyon ügyes a szakmájában ez nekem mindenképp imponáló. Szerény körülmények között él, ami engem egyáltalán nem zavar!!!! Ami furcsa volt viszont, hogy nem érdeklik az autók különösebben és jogosítványa sincs, nem is tervezi! (de nem azért mert nincs rá pénze, hanem inkább szüksége) Pedig az sosem árt ha van az embernek, mert bármi történhet... Rájöttem, hogy ez engem kicsit zavar (lehet dobálni a köveket) Az, hogy valaki tudjon vezetni és eltudja vinni a barátnőjét kirándulni kikapcsolódni (nem feltétlen saját költségére)akár egy Ladával, Trabanttal vagy akármivel és ő legyen a FÉRFI aki vezet én meg a NŐ aki ül mellette szerintem jó dolog, főleg a mai tömegközlekedési viszonyokat nézve... Mégha autója sincs engem az se érdekelne, de ez az érdektelenség az egész iránt nekem picit zavaró.... Természetesen ez nem von le semmit a srác értékeiből!

Fiúk akik most elítéltek, valószínű ti is hasonló helyzetben vagytok mint ő, és a szivetekre vettétek tehát nem érdekel ki milyen "menő" arc nélkül írogató!

Lányok ti meg ne támadjatok, mert azzal csak meghazuttoljátok saját magatokat, inkább normális őszinte válaszotokat várom, hogy titeket ez mennyire zavarna... és légyszi mellőzzétek az általánosságokat, hogy: nem az a fontos, hanem a szerelem meg a bla bla... Tudom, hogy nem az a fontos, most nem erről van szó! Na köszik :)

2012. aug. 20. 23:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
ha igy gondolod, akkor rettento szanalmas figura vagy. nem egy ismerosom mondogatott hasonlokat es mindegyik a penzre hajtott.
2012. aug. 20. 23:46
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Elvarod, hogy legyen jogsija, vigyen kirandulni, de nem baj, ha nincs kocsija.. Akkor hogy vigyen el utazgatni, lovas szekeren?

Szerintem, ha van mar jogsija, legyen mellette autoja is, ugy van ertelme az egesznek.

2012. aug. 20. 23:47
 13/39 A kérdező kommentje:
10. vidéki lány vagyok! Nálunk a közlekedés gyalog és bicikli! Hóban, esőben, télen, nyáron... Nem vagyok elkényelmesedve, nem járok autóval (pedig van jogsim)
2012. aug. 20. 23:52
 14/39 A kérdező kommentje:

12 attól ,hogy valakinek nincs saját kocsija még vezethet..

Ahogy látom főleg csak fiúk válaszolnak, de nem lepődtem meg hasonló reakciókat vártam! Mindenkinek szíve joga azt gondolni amit akar, maximum senki nem kíváncsi rá... Látom sokan nem értették meg a feladatot :)

2012. aug. 20. 23:56
 15/39 Skydive ***** válasza:
16%

mr.flash a pszichológiai diagnózist inkább hagyd rám, plána ha azt sem tudod miről beszélsz

Kérdező: a srácot elképzelhető, hogy azért nem érdekli, mert mikor érdekelte volna nem volt rá lehetősége, és most már inkább le is mondott róla. Ha ez így van ne is nagyon firtasd neki, mert csak erősíted az ellenállását. Ha úgy érzed, hogy feltétlen kell, és már csak ez hiányzik a boldogsághoz, akkor arra gondolj, hogy lehetne sokkal rosszabb negatív tulajdonsága. Próbáld félretenni azt az érzést, hogy ettől kisebb a szemedben. Hiszen ettől nem lesz rosszabb ember, vagy nem fog kevésbé szeretni. Lesz neked jogsid, de ha nagyon azt akarod, hogy ő vezessen, akkor türelemmel vezesd rá, hogy ez neked fontos. Ő legyen aki magától dönt (legalábbis érezze így).

Az érzéseidet pedig meg lehet érteni. Sajnos olyan világban élünk ahol egy jogsi szinte kötelező tartozéka kell, hogy legyen egy férfinak. Lehet nyugodtan dobálózni, de igenis számít az egzisztencia is. Még ha kisebb mértékben de ez minden fejben ott motoszkál. Van akinek bömös kell, van akinek egy jogsi elég. Ne legyen rossz érzéseb emiatt. Hiszen ami neked hiányzik az valóban csak egy alapvető skill a mai világban.

2012. aug. 20. 23:57
 16/39 anonim ***** válasza:
54%
Elhiszem, hogy nem vagy elkényelmesedve, nem is ezt próbáltam elmondani hanem, hogy az autó, lakás, pénz sorolhatnám csak a mai világban lett férfi érték, pedig teljesen mesterségesek, és ennek a megértése vezet oda, hogy felismerd, és értékeld a valódi értékeket erő, intelligencia, és mint te is írtad szaktudás, de sorolhatnám. Én is egyre több nőnél tapasztalom ezt, hogy gyereknek néznek, mert nem értékelem a pénzt, az ismeretséget stb, pedig mondhatni férfibb vagyok, mint a nagy többség.
2012. aug. 20. 23:58
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
képzeld el,ha Minden f.finak lenne jogsija,és autója..szerinted mennyivel lenne kb több autó,csak Magyarországon? egyébk autó meg csak kb 100éve kezdett elterjedni..de ez a nőtípusod,előtte is létezett..bizony voltak,miss-ek akik arra a pasira hajtottak akinek legalább,lova,vagy konfisa,vagy fiákere volt..lehetőleg kocsissal együtt.. :) (nekem van egyébk jogsim,és autom is) 34f
2012. aug. 20. 23:59
 18/39 anonim ***** válasza:
Barátnőmet meg éppen az utómániámat utálja. Na most igazoldjukn ki rajtatok. És 20on évesek vagyunk miis.
2012. aug. 21. 00:02
 19/39 A kérdező kommentje:
skydive nagyon köszönöm, hogy neked sikerült megértened mit szeretnék mondani! Egyébként az ex barátomnak - akivel több mint 4 évet voltam együtt- kb az első fél évig volt kocsija és egyéb okok miatt a fennmaradó többi időben nem! 150 km-re jártam hozzá minden hétvégén busszal, vonattal szó nélkül! egyszer se jött le értem és nem is kértem soha... akkor ennyit erről...
2012. aug. 21. 00:09
 20/39 anonim ***** válasza:
skydive..mindig is "mai világ" volt..
2012. aug. 21. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!