Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha egy pasinak 27 évesen nincs jogsija?
Tudom, most mindenki elkezd ítélkezni és azt gondolja ez is csak arra megy, de NEM, nem erről van szó! Nekem fontos egy férfiban, hogy feltudjak rá nézni, hogy biztonságérzetet nyújtson ( ő legyen az erősebb, az okosabb, a határozottabb sb..) tehát FÉRFI legyen. Megismertem valakit akire felnézek egyrészt a munkája miatt, mert nagyon ügyes a szakmájában ez nekem mindenképp imponáló. Szerény körülmények között él, ami engem egyáltalán nem zavar!!!! Ami furcsa volt viszont, hogy nem érdeklik az autók különösebben és jogosítványa sincs, nem is tervezi! (de nem azért mert nincs rá pénze, hanem inkább szüksége) Pedig az sosem árt ha van az embernek, mert bármi történhet... Rájöttem, hogy ez engem kicsit zavar (lehet dobálni a köveket) Az, hogy valaki tudjon vezetni és eltudja vinni a barátnőjét kirándulni kikapcsolódni (nem feltétlen saját költségére)akár egy Ladával, Trabanttal vagy akármivel és ő legyen a FÉRFI aki vezet én meg a NŐ aki ül mellette szerintem jó dolog, főleg a mai tömegközlekedési viszonyokat nézve... Mégha autója sincs engem az se érdekelne, de ez az érdektelenség az egész iránt nekem picit zavaró.... Természetesen ez nem von le semmit a srác értékeiből!
Fiúk akik most elítéltek, valószínű ti is hasonló helyzetben vagytok mint ő, és a szivetekre vettétek tehát nem érdekel ki milyen "menő" arc nélkül írogató!
Lányok ti meg ne támadjatok, mert azzal csak meghazuttoljátok saját magatokat, inkább normális őszinte válaszotokat várom, hogy titeket ez mennyire zavarna... és légyszi mellőzzétek az általánosságokat, hogy: nem az a fontos, hanem a szerelem meg a bla bla... Tudom, hogy nem az a fontos, most nem erről van szó! Na köszik :)
Nem oszt nem szoroz.
Viszont komoly önértékelési zavarod és kissebbrendűségi komplexusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!