Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kellene most éreznem magam?
A barátnőmmel már másfél éve élünk együtt még ez a tanév és befejezzük az egyetemet, most én sokat túl òrázom meg dolgozom, hogy majd iskola alatt ne kelljen olyan sokat. A barátnőmnek ez nem tetszik, hogy keveset vagyok vele ezért az utóbi időben sokat féltékenykedik meg hisztizik. Tegnap is későn mentem haza és már azzal kezdte, hogy melyik lánnyal voltam :-/ de nembaj várd meg most megfürdek és leszneked. Gondoltam na milyen szép estém lesz de elgondolkodtam, és azt mondtam tul fiatal vagyok én ehhez ezért utána mentem a fürdőhös és rácsuktam az ajtót majd pár sör társaságában a comedy centralra kapcsoltam és csak röhögtem meg ittam. Majd mikor kiakart jönni elsőnek azt hitte, hogy berakadt az ajtó mondta, hogy segítsek neki én meg csak anyit mondtam mi a varázs szó? De rájött, hogy bevan kulcsolva az ajtó és elkezdte ha nem engdem ki, sikítani fog én meg csak anyit mondtam a kiabálás hizlal ami nem tesz jót neked. Kb1,5 órát töltöt dübörgéssel meg kiabálással mikor elkezdtet sírni erre kinyittam az ajtót majd vártam, hogy leszedje a fejem de nem megsem szólalt csak bement a szobába én meg utána és láttam, hogy összecsomagolja a cuccait és anyit mondot, hogy ő haza megy a szüleihezén meg menjek a pokolba.
Rosst érzés, hogy most nincs melletem de valahogy nem bántam meg a dolgot de vissza akarom szerezni van rá esélyem?
És mit csinált? Ordibált és kiabált veled egy óráig, hogy nyisd ki...
Megérdemled.
Most miért lenne állat, meg fäsz? Véletlenül nem a csaja az, aki féltékenykedik és hisztizik amiatt, hogy a pasija nyáron többet dolgozik, hogy legyen pénze?? Ha meg szép szóval nem megy, akkor ki kell találni valamit...
Egyébként helyesen tetted,csak így tovább:DD
Vszeg annyi esélyed van nála, mint mókusnak az erdőtűzben.
És nem vok jogász, de talán még ez is megvalósult (másfél óra nem kevés):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!