Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb nők/lányok! Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Néhány duci hölgynek annyira erős és pozitív kisugárzása, van hogy még lányként is megnézem őket és el kell ismerjem, hogy valóban jól néznek ki.

A férfiak pedig őket még talán jobban meg is nézik,mint a vékonyabb lányokat.(persze ez sem igaz minden férfira)

Sokszor pedig ezek a hölgyek modellalkatú srácokkal járnak és látszik rajtuk, hogy tényleg szeretik egymást.

A kérdésem pedig az lenne, hogy mégis hogyan csinálják ezek a hölgyek?

16L

2012. aug. 20. 11:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

nem a belső a legfontosabb és nem is a külsö.. a kisugárzás a lényeg

ha van önbizalmad, tudod mi áll jól, szereted az életed és elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és pozitivan gondolksz akkor ezt az emberek érezni és látni fogják rajtad.. persze aztán jönnek majd a rosszmájúak akiknek ez nem sikerül és utálni fognak és beszólogatni de nem kell velük foglalkozni

csupán fogadd el a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt..

ajánlom azt a műsort aminek az a neve hogy What not to wear yutuben fent van egy pár videó :)

2013. márc. 31. 13:14
 32/33 anonim ***** válasza:

Hát nem olyan hisztis nyafogósak mint sok más vékony csaj meg ne hordják úgy fent az orrukat a vékony csajok általában egymást majmolják nincs önálló egyéniségük már-már sorozatgyártmányok!

Tisztelet a kivételnek amiből kevés van !

2013. júl. 21. 22:04
 33/33 anonim ***** válasza:
Hát, nem is tudom. Nekem baromira nem ez a tapasztalatom, pedig még ducinak sem vagyok mondható, inkább arányosan telt, és érdekes módon mindig ez volt a pasik problémája velem. Jó csaj vagy, de fogyj 5 kg-t, és még jobb leszel. És ezzel itt véget is ért a dolog. Pedig aztán nekem tényleg szép arcom van, és normális, kedves, vicces nő vagyok. Úgyhogy, amiket itt olvastam, azt abszolut nem tapasztaltam. És az az igaz, amit megélsz, nem a sok duma, amivel tele van a padlás.
2013. júl. 21. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!