Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb nők/lányok! Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Néhány duci hölgynek annyira erős és pozitív kisugárzása, van hogy még lányként is megnézem őket és el kell ismerjem, hogy valóban jól néznek ki.

A férfiak pedig őket még talán jobban meg is nézik,mint a vékonyabb lányokat.(persze ez sem igaz minden férfira)

Sokszor pedig ezek a hölgyek modellalkatú srácokkal járnak és látszik rajtuk, hogy tényleg szeretik egymást.

A kérdésem pedig az lenne, hogy mégis hogyan csinálják ezek a hölgyek?

16L

2012. aug. 20. 11:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy csinálom, hogy elfogadtam magam!

Azonkívül megtanultam kizárni a külvilágot, a negatív embereket és csakis önmagam adni. Én egy humoros, állandóan nevetős lány vagyok, mindenkihez van egy kedves szavam, törődök az emberekkel. Sosem érdekeltek a külsőségek, sok ember ez alapján választ barátot(!) magának, tiniként megküzdöttem ezzel, mert rengetegen csúfoltak, nem is a személyem nézték.

Persze nem csak párkapcsolatilag vonzom be a másik nemet is, de sokan imádnak velem beszélgetni, mert van miről, és nagyon jó hallgatóság vagyok.

Mondjuk nekem teljesen átlagos, sőt, átlag alatti párom van, külsőleg, és ez nem bántás, mert nekem így a megfelelő, tetszik nekem.

Talán ez a titkom, de ki tudja, hogy miért van ez. Párom anyja például odáig van a helyes pofimért, szerinte sugárzik belőlem a kedvesség, megőrül értem az anyai nagymamával együtt.

22/L

2012. aug. 20. 12:38
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

11-es 22/L vagyok: hozzá tenném, hogy ugyanerre bárki képes! Nem alkat függő, de látod te is, hogy teljesen átlagos és szép testű lányok néha olyan buta kérdéseket tesznek fel, ledisznózzák magukat, el vannak keseredve, utálják a testüket, hát így nem megy!

Még egy utolsó gondolat: ráadásul én beteg is vagyok, egész testem pikkelysömörös szokott lenni, ami miatt kaptam is az élettől, férfiaktól, de a kedvem változatlan!

2012. aug. 20. 12:39
 13/33 A kérdező kommentje:

22L!Mennyire irigyellek!:)

Amúgy én is jó hallgatóság vagyok,szeretek másokkal törődni.Csak néha hiába várom ezt vissza,de ez már nem témába vágó.

2012. aug. 20. 12:43
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólóval. Természetesen a fiúk szeretik megnézni a vékony lányokat is... ami nem mindegy: elfogadod-e önmagad, szeretsz-e a saját bőrödben lenni? Mert ha Te nem szereted magad, akkor miért várod el, hogy más szeressen?

A ducik közt is vannak akik besavanyodtak, őértük nem is rajonganak annyira. Épp így azokért a vékony lányokért sem, akik soha nem elégedettek önmagukkal.

Persze, hogy számít a külső, hogy a fenébe ne számítana...

De amíg egy formás popót megnéz egy pasi, meg esetleg imádja markolászni, na meg szex... de ha hosszú kapcsolatot akar, nem a formás popó lesz döntő érv a számára, hanem a személyiség.

2012. aug. 20. 12:49
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok duci, bár vékonyka sem. Pajzsmirigy alulműködésem van, állandó sport mellett is olyan "fognivaló" testem van, ez van, én már lemondtam a hosszú vékony combokról.

Viszont soha nem okozott problémát pasit fogni, nem is béna pasikat, bár én nem vagyok az a típus, akivel mindenki szívesen lóg.

Én sajnos vagy nem sajnos "sznob" vagyok, az emberi kapcsolatokat tekintve, én csak és kizárólag olyan emberekkel állok szóba, akikkel érdemes, és itt most nem anyagi és külső tekintetben, hanem belső értékeik szempontjából, mivel nálam egy ostoba ember sajnos még barátként sem jöhet szóba... Nem nézem le őket, vagy kötözködöm velük, csak nem szórakoztat a társaságuk.

De a lényeg, én sokat olvastam a párkapcsolatok hogyan-mikéntjéről, férfiak működéséről, gondolkodásáról, és eszerint nyerem be magam a szívükbe, különösebb gond nélkül. Valahol tanulható ez az egész, plusz amit a 22L is írt (akinek őszinte elismerésem) én sem aggódom hülyére magam a külsőmön.

Sok lány a környezetemben megpusztul attól a gondolattól, hogy ala natur fejjel menjen le pl a közértbe kenyeret venni, vagy egyszer neadjisten smink nélkül menjen valahova, a ruhája mindig tiptop legyen, még otthon is takarítás közben, ha pedig kinő egy mm szőr a lábára, már szóba sem jöhet a szex vagy a randi, mert úúúúúristen mi lesz, ha meglátja a barátja...

Ezektől a pasik legtöbbje hülyét kap, persze szeretik, ha szép vagy, de ilyen mélységekig nem érdekli őket a dolog...

Szóval magadat kell szeretni, és nem másoknak állandósult jelleggel megfelelni... Főleg, hogy a "mások", nem is igazán tőrödnek veled...

21L

2012. aug. 20. 13:03
 16/33 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

Egyetértek veled abban, hogy nagyon sok duci lánynak/nőnek olyan kisugárzása van, hogy döglenek utána a pasik.

Szerintem minden fejben dől el. Bár fiú vagyok, pontosan tudom milyen nehéz saját magad elfogadása, amikor kilógsz a sorból. Valaki írta, hogy beteg világot élünk.. Nos igen! Valóban! Mindenhonnét súlykolják bele az emberekbe, és főleg belétek, nőkbe, és ami egyre borzasztóbb, hogy a fiatal leányzókba is, hogy fogyj, fogyj fogyj, ha ducibbnak születtél, és teltebb vagy mint az átlag, akkor soha nem lesz párod, mert nem vagy vonzó bla bla bla.. Szerintem Te magad is találkoztál már ezzel a "média jelenséggel".

Hogy hogyan csinálják azok a nő társaid, akik a "duciság" ellenére vonzóak tudnak lenni? A válasz kissé gyerekesnek és egyszerűen hangzik, mégis főként ez az igazság. Az egész fejben dől el. Tudomásul kell venni, hogy csak úgy, ahogy köztetek is van, aki kimondottan a macis pasikra/srácokra bukik, gy köztünk, srácok közt is van olyan, aki kimondottan a ducibb, teltebb lányokat részesíti előnyben. Második lépésként pedig fogadd el magad. Ez persze nem azt jelenti, hogy "ducivagyok hajdejó, csak kell ez is valakinek" című sza*ok bele dolog, hanem meg kell tanulni teltebben is vonzónak lenni! Öltözködés, ápoltság, jó ízlés, és persze a belső értékek, amiket személy szerint igen fontosnak tartok egy lányban. Őszinteség, kedvesség, értelem, megbízhatóság, stb..

Harmadszor pedig ha ezeket sikerül elsajátítanod, és 'találsz' egy "magamfajta", ducikedvelő srácot magad mellé, akkor semmi akadálya, hogy még több kisugárzásod legyen, hisz nincs is jobb annál, mikor a párod elfogad, szeret, és vonzónak talál úgy, ahogy vagy. Belülről ez egy hatalmas támasz. Légy céltudatos, hisz nem csak modellalkatú "menőcsajszik" és modellsrácok rohangálnak mindenhol.. Sajna be kell vallani, az ellentábor igencsak fogyóban, de a fiatalok közt is élnek még EMBEREK.

És csak hogy egy manapság a világhálót bejárt "szólással" fejezzem be a kommentem, és ezúttal elnézést is kérnék a regényért.. szóval, "Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal"

Köszönöm, ha elolvastad.

15F voltam

2012. aug. 20. 23:15
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Még valami..

Azzal, hogy elfogadod magad, és a fent leírtakat sikerül "magadévá tenni", azzal belépsz a "különc" kategóriába. Számomra soha sem lesz vonzó egy mai "sablon" lány, aki 42,5kg+vaságy, nincs melle, nincs feneke, egyszóval, nem nőies az alakja..

Hidd el, elég sok különc' keres maga mellé "különcöt"...

Remélem érted.

Előző, 15F voltam

2012. aug. 20. 23:22
 18/33 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=9NGo-elF_ak&feature=share

[link]

És ajánlom figyelmedbe e két videot. Puzsér teljesen jól beszél...

2012. aug. 20. 23:32
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

A fiatal fiúk, még a média keltette hullámokon lovagolnak és elnyomják magukban azt, ami valójában tetszik nekik! Kegyetlen játék ez, de ha megfigyeled, az érettebb férfiak (magam is) már olyanok, akiket már nem lehet bepalizi mindenféle média mocsokkal és kijelenthetem, hogy az a lány tetszik, aki NEKEM tetszik, nem az, akiről azt mondják hogy szép.

A kérdezőnek meg azt üzenem, hogy életem legjobb szexei mind husibb lányokkal voltak és imádtam őket!!

2012. aug. 21. 22:48
 20/33 anonim ***** válasza:

Kedves 22.48!

Akkor én most hova tartozom? :)

Előző előtti 15F

2012. aug. 21. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!