Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? (lent. )

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akivel "randizgattam", ami abból állt, hogy filmeztünk egymásnál.

Én kapcsolatot akartam, de õ nem, amit annyira nem beszéltünk meg...

Csak szexuálisan talál vonzónak, és most szerintem csak "fuckbuddy" lennék neki...

Nem tudom, hogy mit tegyek. Ilyen helyzet elé nem álltam életem során..

Ti voltatok már hasonló helyzetben?

Mit csináltatok?

Csak normális válaszokat kérnék!

Én 20/F a lány 21.

2012. aug. 20. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kúrd szét!!!!!
2012. aug. 20. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát beszélj vele!Mond meg neki hogy te nem akarsz lenni a k%rv%ja.Szerintem egyezzetek meg hogy ha ő tényleg csak a szexre akar téged akkor jó,de nem csak egy alkalommal hanem egy hosszútávú kapcsolatot fogtok kialakítani.Így nem fog senki semmit gondolni és nektek is jó lesz.
2012. aug. 20. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Őőőő... Hát tudatosítanod kell magadban, hogy neked most mi a fontosabb, hogy legyen kivel szexelni, vagy egy párkapcsolat.

Vele szex ide vagy oda, párkapcsolat nem lesz.

Akkor már lehet, hogy érdemesebb keresni valakit, akinél nem "félállásban" van az ember.

2012. aug. 20. 09:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Én azon gondolkodok, hogy nem megyek bele, mert azzal csak magamnak ártanék.

Olyan kapcsolatot szeretnék, ahol érzelmek vannak (én magam egy romantikusabb srác vagyok), és félek, hogyha belemegyek ebbe, akkor tuti belezúgnék, amiből én jönnék ki szarul.

2012. aug. 20. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Haver inkább vágd le a töködet mert úgy nyávogsz mint egy kislány. Tapasztalatból mondom 10-15 év múlva nagyon fogod bánni ha kihagyod, de te tudod.
2012. aug. 20. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Mért nyávognék?!

Én nem olyan típus vagyok, aki érzelmek nélkül szeretni tud...basszus, ezért utálom a mai világot, "dugd meg jól és szarj a fejére"

Nekem nem ez kell!

Néha úgy örülnék, ha elõbb születtem volna..

2012. aug. 20. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!