Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

barátnőm elment egy buliba 4 napra,de megvolt beszélve,hogy majd találkozzunk csütörtökön meg majd szombaton de ebből nem lesz semmi és mondja,hogy majd utána meg,hogy nincs semmi baj engem szeret meg,hogy bízzak meg benne de azért engem nem hívott nektek nem lenne furcsa?ti mit tennétek?fél éve vagyunk együtt.

21f 18l

2012. aug. 18. 14:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát nem tudom de remélem minden jó lesz alig várom már,hogy találkozzak vele.
2012. aug. 18. 14:22
 12/27 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írd be, hogy mi lett a dolog vége.
2012. aug. 18. 14:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is felesleges ezt ide kiírnod. Itt mindenkinek azt írják minden kérdésre, hogy megcsal, szemét, hagyd el, öld meg, alázd meg. Szerintem ne ereszd el nagyon a fantáziád, te ismered, legfeljebb nyugodtan üljetek le és beszéljétek meg, hogy ez neked furcsa volt. Lehet, hogy tényleg nincs semi, amit mögé kéne látni, csak így jött ki.
2012. aug. 18. 14:26
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem dobd ki, csak hiteget közbe meg mással dugatja magát. Bocs de ez az igazság.
2012. aug. 18. 14:27
 15/27 anonim ***** válasza:
Azért ne ess neki rögtön, hisz van esélyed arra, hogy csak bulizott, de hát a mai tizenéveseknél tudjuk, hogy ez mit jelent. Egyébként meg tipikus női vonás, hogy olyanok mint a majmok, nem eresztik az egyik ágat amíg meg nincs a másik. Magyarul általában úgy szakítanak, hogy már ott áll mögötte a másik pasi, a legtöbb esetben már ki is "próbálták" nehogy zsákbamacskát vegyenek.
2012. aug. 18. 14:28
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát eléggé gáz, hogy neki a buli az első. Nekem kapcsolatra nem kellene, az biztos. Mondani sok mindent lehet. Gondolom, hogy rosszul esik, hogyha nem keres, nem tartja be a szavát. Én várnék, amíg előkerül, aztán számon kérném, hogy most mivan, meg leülnék vele megbeszélni, hogy most akkor haverok, vagy a kapcsolat. Ezt tudnia kell neki is ennyi idősen.
2012. aug. 18. 14:29
 17/27 A kérdező kommentje:
oké ki írom,de nem hiszem hogy baj lesz mert minden rendbe volt eddig nem is vagyok 1 ronda gyerek szerintem,van kocsim pénzem is mindent megadok neki amit tudok,tudom hogy nem a pénz minden ne írjatok ilyeneket csak írtam.csak nagyon hiányzik hogy hétvége van és nem lehetek vele,lehetnék mással is mert jelentkező van,de nekem ö kell.
2012. aug. 18. 14:31
 18/27 anonim ***** válasza:
Azért hiányzik neked, mert van szíved, és foglalkozol vele. Helyes, amit teszel, hogy nem keresel mást! 16. voltam
2012. aug. 18. 14:33
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez mind nagyon szép és jó amit leírtál magadról (tényleg) de a nők nem így működnek, sajnos nem ilyen egyszerű a képlet. Tudod mindig lehet egy jóképűbb, jobb autójú, gazdagabb stb.
2012. aug. 18. 14:34
 20/27 anonim ***** válasza:
A 19esnek igaza van, de nem minden nő olyan! 16 és 18as voltam
2012. aug. 18. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!