Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem rosszul magam?

Figyelt kérdés

Nem a legjobb kategória..

Most szólok,hogy apróságból csinálok ügyet...úgy érzem.

Nos,ma észrevettem,hogy párom az e-mailjéről képet töltött le,fel akartam menni az én címemre,de rögtön kidobta előzményként.És hát már megnéztem,hogy mi lehet,de sehol nem lelem..Nincs sehol semmi,de az előzményben benne van,hogy töltve volt.És csak azért furcsálom,mert mindig akkor csinál ilyeneket,meg nézeget dolgokat,ha én nem vagyok itthon.Ha itthon vagyok,e-mailjeit szinte meg sem nézi.Féltékeny típus vagyok, ez a baj..ha nem lett volna olyan kép,akkor ki sem törölte volna.

(Csak azért tudom,hogy töltve volt,mert ha én is letöltök valamit,akkor kidobja ugyon úgy..)

Piti ügy,de nyomaszt...meg meg nem kérdezhetem..mert hát hogy néz az már ki..

2012. aug. 17. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezz rá! Egy jó kapcsolatban minden meg kell beszélni! Egyébként a féltékenység rossz tanácsadó. -.-
2012. aug. 17. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mindent*
2012. aug. 17. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,tudom..de nem vallaná be..
2012. aug. 17. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor mutasd meg neki az előzményt!
2012. aug. 17. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van..köszönöm..ez eszembe se jutott.
2012. aug. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!