Miért érzem rosszul magam, ha nem szeretem?
Figyelt kérdés
Sajnos a férjemmel megromlott a kapcsolatunk. Van két kisgyerekünk i 3 és másfél évesek. Sajnos nem lehet megoldani a problémánkat, mivel a gond az, hogy nem tölt velünk heti 1 óráná többet. Lelkileg egyfolytában bánt és a pénzzel tart a markában, mivel nem dolgozom még. Azt éreztem, hogy egyszerűen utálom őt és nem szeretem ha itthon van. Ezért egy ideje képtelen voltam lefeküdni vele. Most láttam, hogy regisztrált a lovebox-on és szexrandin, és mégis összetört a dolog. Mégis szeretném őt? Sajnos egy hete hozzám se szól, csak ha kell neki valami és akkor is mogorván. Pénzért könyörögnöm kell vagy nem is ad. Tényleg szeretném ezt az embert? Vagy csak maga az elvesztése fáj? Nagyon rosszul érzem magam2012. ápr. 16. 15:17
1/4 anonim válasza:
Talan titokban meg biztal abban, hogy legalabb megprobalja helyrehozni a dolgokat. Nagyon sajnalom!
2/4 anonim válasza:
Biztos vannak azért vele szép emlékek és ez nyomot hagy az emberben. Fáj az, hogy már elmúlt. Vártad, hogy hátha jobb lesz. De ha a két kisgyermek mellett neki nem a felesége kell hanem a hátad mögött más nőkkel akar "találkozgatni"akkor meg sem érdemel. Sajnálom.
3/4 anonim válasza:
Csúnya dolog tőlem, de nekem erről mindig azok a harcos "családcentrikus" nők ugranak be, akik lenézik, ha valaki meggondoltan választ párt, évekig együtt jár, összeköltözik, és csak hosszú idő múlva jön a gyerek...
Csakhogy így nem kerülök abba a helyzetbe, hogy a pénz miatt kelljen eltűrnöm, hogy terrorizálnak...
Én tehát tipliznék onnan, de úgy, hogy nyomomat se lássa, csak hát ha se munkád, se megtakarításod, akkor max. a szüleidhez mehetsz haza...
4/4 anonim válasza:
összekötnek titeket a gyerkőcök,meg azért csak jó is volt valamikor az a kapcsolat.én a volt férjemtől már szinte undorodtam mikor megcsókolt,mindíg zsarolt,bántott érzelmileg,már utáltam úgy éreztem.azutám mikor ő kijelentette,hogy már nem szeret és nem akar együtt lenni akkor összeomlottam.azóta túl vagyok rajta szerencsére.így visszagondolva azt az embert szerettem aki régen volt és azt szerettem volna,de ő megválltozott és nem lehetett tenni ellene semmit.sajnálom,hogy így alakult a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!