Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek (nem randihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek (nem randihoz kérnék tanácsot vagy ilyesmi)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet,hogy van barátom 2 éve,akit imádok,szeretek,szinte minden jó vele.

DE,van az egyik barátnője akivel elég jó viszonyba szoktam kerülni,ha iszunk pl.: az ölébe ülök,puszilgatjuk egymást(szájra nem)

Már 5.-es koromban is megnéztem a lányokat,de most ez felerősödött bennem. A lányokat nézem állandóan és az életem is eltudnám velük képzelni.regisztráltam egy leszbikus társkeresőre is!Egyszer csókolóztam barátnőmmel és nagyon jó volt.

Nem azt akarom hallani,hogy rib@nc vagy stb. stb.

Hanem tanácsot kérnék,hogy mit tegyek! Járjak egy lánnyal és nézzem meg vele milyen? Próbáljam ki egy lánnyal? Vagy felejtsem el ezt az egészet?

Nem tudom mit tegyek.. szerintem ez nem csak kíváncsiság!

Előre is köszönöm a tanácsokat!

2012. aug. 16. 00:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Esetleg vegyétek be harmadiknak. Nem hiszem, hogy nagyon panaszkodna a barátod.
2012. aug. 16. 00:08
 2/14 A kérdező kommentje:
De,sajnos panaszkodna! :D Ismerem annyira,hogy tudjam : DD
2012. aug. 16. 00:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőle, hogy gondolt-e már arra, hogy hárman lennétek, te, ő meg még egy lány. Ebből még nagy balhé nem kerekedne. :) Ha meg félre mész egy lánnyal, és megtudja, akkor lehet, hogy rosszul érintené.
2012. aug. 16. 00:12
 4/14 A kérdező kommentje:

Az biztos,hogy rosszul érintené :/

ezt megpróbálom,ha jön megkérdezem :D

2012. aug. 16. 00:28
 5/14 A kérdező kommentje:
van 2 lány is,akivel netalán lehetne valami,szerintetek próbáljam ki velük?
2012. aug. 16. 02:37
 6/14 anonim ***** válasza:
3.-nak bevéve, vagy a pasid tudta nélkül?
2012. aug. 16. 08:22
 7/14 A kérdező kommentje:
pasim tudta nélkül:$
2012. aug. 16. 13:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyan ez volt,csak én 4 évig voltam a pasimmal így. Aztán elmondtam neki,h mit érzek,azt mondta próbáljam ki,ő nem szeretne magához láncolni,ha ez a helyzet.Kipróbáltam,ez volt a helyzet! :) Ez már 10 éve volt. Azóta most vagyok a második komoly kapcsolatomban nővel. Megpróbálhatod elfelejteni ezt az egészet,de nem fog menni,tapasztalatból mondom!
2012. aug. 16. 13:43
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem nagyon megy,ebben igazad van... :D

de valahogy eltudom képzelni mit mondana.. felháborodna majd egy életen át ezt hallgathatnám tőle.. :D

2012. aug. 16. 14:55
 10/14 poiu ***** válasza:
Nem árt tisztázni, hogy mi jó neked.
2012. aug. 17. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!